Tromøy Veterankorps
Tromøy Veterankorps
 • Om TVK    • Aktiviteter    • Musikkprogram i Øvelsesmappa    • For medlemmer    • Styret     • Gjestebok  

 

 

   Aktiviteter
    - Korpsbesøk
    - Foajekonsert i Kulturhuset
    - Vårkonsert Olsens Gartneri
    - Jazzfestival i Sæby
    - Sommerkonsert på Flademoen
    - Småkonserter for de syke og gamle på øya
    - Korpstreff på Birkenlund skole
    - Korpstreff Flosta
    - Helselagets julemesse 2018
    - Julekonsert Tromøy kirke
    - Spilling på hjemma
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 379 869

 

 

 
Julekonsert Tromøy kirke
 

Den 28.11.2028 holdt vi førjulskonsert I Tromøy Kirke.  Mange nye stykker var blitt øvd inn med forskjellig vanskelighetsgrad. Etter en nokså usikker generalprøve ble kun ett stykke luket ut, Mary did you know, her trenger vi nok litt mer tid, men neste år klarer vi den og. Godt med en prøveøvelse onsdagen før så vi kunne få plassert gruppene på en grei måte.

Godt frammøte, nesten fullsatt kirke. Finn var kveldens konferansier. Han gjorde en glimrende jobb og fortalte litt historie foran hvert nummer på en rolig og god måte.

Ellers var det gode tilbakemeldinger fra publikum som synes å ha opplevd en fin konsert. Vi ble også omtalt på sideblikk i Agderpostemed med fine ord, koselig å lese. Vi spilte følgende stykker denne kvelden. 

O Little town of Bethlehem, You raise me up, I will follow him, Theme from “Ice Casle, All I want for Christmas, Hallelujah, Just a closer walk, Let it snow, Amazing Grace, Sonja’s sang, The water is wide, Merry Christmas darling, Feliz Navidad, Honnør til Veteranene,  og till slutt Deilig er Jorden hvor publikum ble bedt om å reise seg å synge sammen med oss, stemningsfullt og fint. Takk til Siri som ser ut til å få fram det beste i oss, musikalsk. 

En vellykket konsert.

 

 

Tromøy Veterankorps, Skilsøveien 238, 4818 Færvik. Organisasjonsnummer 983904092