Tromøy Veterankorps
Tromøy Veterankorps
 • Om TVK    • Aktiviteter    • Musikkprogram i Øvelsesmappa    • For medlemmer    • Styret    

 

 

   Aktiviteter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


Korpsbesøk - onsdag 12. februar 2014

Korpsbesøk på en vanlig øvelseskveld - det er hyggelig det!

Denne kvelden var Stokken Veterankorps og Flosta Janitsjar invitert til oss på vår øvelseskveld på Roligheten skole. Musikkrommet var rigget til med "konsert- og publikumsplasser" og det var godt fremmøte fra alle korps.

Flosta Janitsjar med sin dirigent Kari Ingelsrud startet kveldens konsert. I tillegg til å dirigere måtte hun være litt "ego" - som hun sa - å lese dikt fra sine hjemtrakter på Hedmarken... Et artig program hadde hun satt sammen.

Vertskapet TVK fikk så slippe til siden Stokken VK ventet på sine "nøkkelspillere"... TVK gjennomførte sin konsert under ledelse av dirigent Karl Alfredsen både med innøvde og "litt" innøvde nummer.

Stokken Veterankorps slapp til da "alle" var kommet under ledelse av sin dirigent Harald Strengenes. De hadde innøvd 2 nummer som TVK nettopp hadde spilt, men artig å høre hvordan de taklet notene.

Spesielt hyggelig var det at de har fått med seg en ny trommeslager nå som til og med hadde undervisning "i byen". Missundelsesverdig  - for trommeslagere vokser ikke på trær....

TVK hadde rigget til med kaffe, kaker og masse gevinster i skolens 2. et., og her gikk praten livlig.

En hyggelig korpskveld med besøk fra Flosta Janitsjar og Stokken Veterankorps er en virkelig hyggelig aktivitet og dette håper vi å kunne gjenta.

 

Finn Thorstensen

   
 

 

 

Tromøy Veterankorps, Skilsøveien 238, 4818 Færvik. Organisasjonsnummer 983904092