Tromøy Veterankorps
Tromøy Veterankorps
 • Om TVK    • Aktiviteter    • Musikkprogram i Øvelsesmappa    • For medlemmer    • Styret    

 

 

   Aktiviteter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


Jubileumsfest på Bjellandstrand gård lørdag den 7. november 2015

Etter 30 år med mye musikk og gøy, var det naturlig at TVK ønsket å markere jubileet også med fest. Bjellandstrand gård ble valgt som feststed og musikanter, ledsagere og gjester var invitert.

Etter en velkomsdrink med kulturelt innsalg om stedet av Jon og Unni Ramsvatn, viste Finn Thorstensen filmklipp fra korpsets konserter og turer gjennom mange år.

Deretter var det forrett, middag og dessert av kortreist mat. Torill Berg ønsket oss velkommen meg egenprodusert sang. Thom Torgersen og Sven Arild Hansen utførte sine toastmaster oppgaver på en utmerket måte. Korpsets leder Bodil Koveland holdt en historisk tale for korpsets 30 årige historie, lagt opp som et "måltid" med forrett, hovedrett og dessert. Sangheftet bestod av mange jubileumssanger, men Astrid Moen krydret heftet med en ny egenprodusert festsang.

Korpset har i alle år fått usedvanlig god hjelp av to ledsagere, de "utkommanderte" Øystein Koveland og Jan Berg. Begge ble spesielt takket og fikk overrakt hvert sitt gavekort.

Deretter samlet vi oss til prat og mimring. Under kaffe og kakeservering viste Finn Thorstensen bildeserier fra korpsets 30 årige historie. Her var det mange unge folk som var avbildet - faktisk noen "ukjendte" også...?

En minnerik kveld i hyggelig lag var en fin markering for vårt 30 års jubileum.

Finn Thorstensen

   
 

 

 

Tromøy Veterankorps, Skilsøveien 238, 4818 Færvik. Organisasjonsnummer 983904092