Tromøy Veterankorps
Tromøy Veterankorps
 • Om TVK    • Aktiviteter    • Musikkprogram i Øvelsesmappa    • For medlemmer    • Styret     • Gjestebok  

 

 

   Aktiviteter
    - Korpsbesøk
    - Foajekonsert i Kulturhuset
    - Vårkonsert Olsens Gartneri
    - Jazzfestival i Sæby
    - Sommerkonsert på Flademoen
    - Småkonserter for de syke og gamle på øya
    - Korpstreff på Birkenlund skole
    - Korpstreff Flosta
    - Helselagets julemesse 2018
    - Julekonsert Tromøy kirke
    - Spilling på hjemma
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 379 842

 

 

 
Sommerkonsert på Flademoen
 

Tromøy Veterankorps hadde planlagt sin kommerkonsert første søndag i juni på Flademoen forsamlingslokale, men Tromøy Bygdelag ønsket korpset som trekkplaster til deres arrangement søndagen før på samme sted. Så veterankorpset stilte opp med god musikk.

I fint sommervær åpnet veterankorpset med sin dirigent Siri Jørgensen arrangementet søndag den 25. mai klokken 1200 med tre nummer fra korpsets Sæby-program. Bygdelagets leder, Ragnhild "Lalla" Mortensen ønsket deretter publikum og korps velkommen og orienerte litt om lagets arbeide. Åpningstale ble holdt av tidligere leder av Tromøy Historielag, Jan Anders Ommundsen, som hilste til arrangøren og fremhevet deres utholdenhet gjennom mange år. 

Bygdelaget hadde også utstilling inne i lokalene så korpsmedlemmer og publkum fikk se gamle arbeider opp gjennom tidene laget av tromøyfolk. Imponerende var det å se kunstneren Ernst Ziesler (fra Hisøy, nå bosatt i Østerrike) sitte med metallkniplinger som ble til smykker, hodeplagg og annet som ble brukt til folkedrakter.

Også broderier, vevkunst og masse annet håndarbeid var utstilt. Imponerende var også en utstilt gyngestol i alm med vevd mønster i kjeppskill-teknikk av tromøymannen Petter Pripp.

Klokken 1245 spilte veterankorpset igjen og da gjennomførte de sitt konsertprogram. Korpset var nylig kommet hjem fra sin tur til Jazzfestivalen i Sæby, DK, og konserten ble gjennomført på en god måte.

Finn Thorstensen

 

 

Tromøy Veterankorps, Skilsøveien 238, 4818 Færvik. Organisasjonsnummer 983904092