Tromøy Veterankorps
Tromøy Veterankorps
 • Om TVK    • Aktiviteter    • Musikkprogram i Øvelsesmappa    • For medlemmer    • Styret    

 

 

   Aktiviteter
    - Korpsbesøk
    - Foajekonsert i Kulturhuset
    - Vårkonsert Olsens Gartneri
    - Jazzfestival i Sæby
    - Sommerkonsert på Flademoen
    - Småkonserter for de syke og gamle på øya
    - Korpstreff på Birkenlund skole
    - Korpstreff Flosta
    - Helselagets julemesse 2018
    - Julekonsert Tromøy kirke
    - Spilling på hjemma
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 

 
Jazzfestival i Sæby
 

Pinsa 2018 reiste TVK på tur til Sæby. Vi hadde denne gangen invitert oss selv til å spille på Jazzfestivalen i Sæby med Siri som primus motor. Etter mange musikksnutter som ble sendt arrangørene, var vi funnet verdige til å spille på festivalen. Med litt nerver for ikke å være gode nok reiste vi avgårde. Felles buss og Color Line til Hirtshals. Buffet på veien over.

Vi lå denne gangen på «Viking Aqua Spa & Resort», et hotell som var både gammelt og nytt. Fin spa avdeling. God frokost. Siste kvelden hadde vi bestilt middag på hotellet. Ikke alle hadde sansen for Spansk delikatesse, svineribbe uten kjøtt. Litt for fett for de fleste.

Vi hadde bestilt sildebuffet på Jacobs fiskerestaurant. Tror alle vare fornøyde med det. Masse godt med skalldyr og annet snadder.

Ellers var festivalen fremragende, masse god musikk. Gladjazz og tradisjonell jazz ble fremført i telt og andre plasser. Vi fremførte to konserter, en konsert på torget  og en på Klostergyden’s fisk.

Det ble to vellykkede konserter, og vi fikk mange gode tilbakemeldinger. Vi hadde et godt og variert musikkprogram.

Vi spilte følgende:  Guajira Guantanamera, St. Louis Blues, Just the way you are, Cant’t buy me love, Stormy weather, Ida Neste sommer,  My way, Good luck charm, What a wonderful  world, Honey Honey, A whiter shade of pale, A taste of honey, Honnør til Veteranene, Stupid Cupid, Froh und Heiter.  Ekstra, Dixieland Strut.

Hjemturen gikk også med Color Line. Ikke alle hadde fått plass i buffeten, men liggestoler i rolige omgivelser var et godt alternativ. Gratis kaffe og frukt for de som fikk dette tilbudet. En meget vellykket tur. Det er alltid hyggelig å reise på tur med TVK. Denne gangen var intet unntak.

 

Merete Lillejord,  Web.ansv.

 

 

Tromøy Veterankorps, Skilsøveien 238, 4818 Færvik. Organisasjonsnummer 983904092