Tromøy Veterankorps
Tromøy Veterankorps
 • Om TVK    • Aktiviteter    • Musikkprogram i Øvelsesmappa    • For medlemmer    • Styret    

 

 

   Aktiviteter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


"Syng med oss" på Eydehavn skole søndag den 15. mars 2015

Det var Stokken Veterankorps som hadde invitert oss - nok en gang - til Eydehavn skole for å bidra med en liten konsert under arrangementet "Syng med oss". Vi skulle spille egne stykker samt et par nummer til allsang. Også Tvedestrand Mannskor var invitert som gjester.

Kvelden ble åpnet med en konsert av Stokken Veterankorps som siden sist hadde økt både i kvalitet og kvantitet. Bra å se at voksenkorpset vokser på Saltrød/Eydehavn :-)

Deretter serverte arrangøren rundstykker, kaffe og kaker. Loddsalg hører med i slike sammenhenger! En koselig stund ble det blant musikere, sangere og publikum.

Etter dette var det Tvedestrand Mannskor med 24 vel voksne karer som dro til en sangmarsj. Den alltid blide dirigent i TMK bidro nok en gang på sin humørfylte måte og koret høstet stor applaus.

Som en "stigning i programmet" var det Tromøy Veterankorps som avsluttet konserten under ledelse av sin dirigent Siri Jørgensen. TVK åpnet konserten med "Just the way you are" og fortsatte med "Danse mot vår" med allsang. Ferdig kopierte tekster var lagt ut på bordene. Korpset fortsatte med "Somewhere/Maria" og med nytt "sangnummer", "Du ska få en dag i mårå". Etter loddtrekning avsluttet TVK med marsjen "Great waldo pepper marsch".

Finn Thorstensen

   
 

 

 

Tromøy Veterankorps, Skilsøveien 238, 4818 Færvik. Organisasjonsnummer 983904092