Tromøy Veterankorps
Tromøy Veterankorps
 • Om TVK    • Aktiviteter    • Musikkprogram i Øvelsesmappa    • For medlemmer    • Styret    

 

 

   Aktiviteter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


Jubileumskonsert i Tromøyhallen søndag den 1. november 2015

Et jubileum må markeres på en ordentlig måte for vårt trofaste publikum på Tromøy. Søndag den 1. nov markerte TVK sine 30 år med en jubileumskonsert med inviterte gjester, Tromøy Skolemusikkorps, Arendal trekkspillklubb og sangerinnen Marianne Aske Røen. Med god pressedekning både i Agderposten og Arendals Tidende var vi spente på hvor mange som møtte opp i Tromøyhallen som for anledningen var fint pyntet med border, stoler, musikkinstrument-samling og en salgsklar gjeng med kaffe og vafler.

Joda, i god tid før konsertstart kl. 1500, strømmet folk på. Ca. 500 mennesker hadde tatt turen og TVK kunne varte opp med et fint og variert program. Konferansier var Linda Christensen som ledet det hele på en fin måte.

Veldig moro var det å høre Tromøy skolemusikkorps spille. De var ikke mange medlemmer, men flinke var de blitt etter at de samme helg hadde seminar. Her gror det nok opp musikkanter som en dag kan begynne i TVK :-)

Artig var det når TSMK hadde eget innsalg med foreldre og aspiranter i eget "korps".

Arendal trekkspillklubb med sine 10 medlemmer gjennomførte sin konsert med forskjellige låter. Det var mange som tråkket takten da de spilte både vals, masurka og reinledere...

Linda Christensens datter, sangsolist Marianne Aske Røen, sang vakre sanger, akkompagnert av Sissel Andersen på keyboard.

TVK hadde valgt en "musikkavalkade" med musikk de hadde spilt gjennom 30 år. Konserten ble åpnet med korpsets første marsch, Ida. Videre repetoar var; The Millennium song, Basin Street Blues med trombonesolistene Ellen Øygarden, Astrid Moen og Arne Mork, En natt forbi med Kristen Moseid som solist på tenorsax, Under blå gul fana, Don´t fence me in, Danny Boy, Tir N´A Noir, Just the way you are og Froh und Heither. Dirigent Siri Jørgensen var meget godt fornøyd :-)

Et arrangement og jubileumskonsert vi kan være stolte av og med mange gode tilbakemeldinger fra publikum.

Finn Thorstensen

   
 

 

 

Tromøy Veterankorps, Skilsøveien 238, 4818 Færvik. Organisasjonsnummer 983904092