Tromøy Veterankorps
Tromøy Veterankorps
 • Om TVK    • Aktiviteter    • Musikkprogram i Øvelsesmappa    • For medlemmer    • Styret    

 

 

   Aktiviteter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


Ny Foajékonsert lørdag den 25. oktober 2014

Nok en gang stilte Tromøy Veterankorps opp i Foajéen på kulturhuset i Arendal med konsert. Denne gang stilte korpset med sin nye dirigent, Siri Jørgensen og med helt nytt repertoar.

Masse publikum var møtt opp og fyllte både Buen kafé og de oppsatte publikumsplassene. Noen måtte til og med ty til stå-plasser :-)

Spente var både dirigent og korps da vår eminente trommeslager, Tor Inge Arntsen, ropte til dirigenten og spurte om hun var klar? Det var hun og dermed kom fire slag på tromma og vi var i gang med "Trubbel". Allerede den første tona stemte og fint lød hele stykket.

En humørfyllt dirigent opplyste publikum om hvert nummer og TVK fortsatte konserten med "The Prayer", "The girl from Ipanema", "Hey Jude", "Just the way you are" og til slutt marsjen "National Emblem".

Stor begeistring fra publikum som klappet dakapo, men i stedet for ekstranummer, hadde vi denne gang invitert med Agder Brass (eller de hadde invitert seg selv) for å spille sitt program til kommende konkuranser i Stavanger og NM i Bergen.

Agder Brass (tidl. Vennesla Kristne Brass) holdt en konsert med utrolig høy kvalitet. De har med musikere både fra Aust- og Vest-Agder. Dirigent for dem er tromøymannen Ola Balstad som allerede fra sin start i høst har løftet korpset til et meget høyt nivå.

Dette var to fine konserter. Mange hyggelige tilbakemeldinger til dirigenter og korps fra mange fremmøtte musikanter fra andre korps og fra et trofast publikum.

Finn Thorstensen

   
 

 

 

Tromøy Veterankorps, Skilsøveien 238, 4818 Færvik. Organisasjonsnummer 983904092