Tromøy Veterankorps
Tromøy Veterankorps
 • Om TVK    • Aktiviteter    • Musikkprogram i Øvelsesmappa    • For medlemmer    • Styret    

 

 

   Aktiviteter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


Vårkonsert blant blomster, sol og varme - søndag 27. april 2014

 

På Olsen´s Handelsgartneri, Konshavn, var stedet for årets vårkonsert. Her skulle gartneriet åpne for årets blomstersesong med en spesiell markering, denne gang for 5. år på rad, med "Åpen dag".

Gartneriet ønsket Tromøy Veterankorps til stedet for å underholde med en konsert.

Klokka 1200 startet korpset sin konsert under ledelse av dirigent Karl Alfredsen med "Liten Fuggel". De fortsatte med "Army of the Nile", Barn av regnbuen" og "Don´t fence me in". Neste nummer var "Crazy" hvor Rune Holanger var solist på flügelhorn, utført på en utmerket måte. Første del av konserten ble avsluttet med "Colonel Bogey".

Neste del av konserten startet klokka 1300 med en del flere "blomsterkunder" og publikummere tilstede. Korpset startet med marsjen "Brazil" og fortsatte med "Froh und heiter" og "Maple Leaf Rag March". Deretter skulle "Puttin´ on the Ritz" fremføres for første gang offentlig. Vel blåst - må man si.... Konserten fortsatte med "Sail along silv´ry moon" til stor begreistring for publikum og ble avsluttet med "Stakkars, store sterke karer". Og - dirigenten var fornøyd med årets første utekonsert!!

Olsen takket for fin musikk som hadde vært til stor glede for hans mange blomsterkunder og arrangementet "Åpen dag" på gartneriet. I tillegg fikk alle musikantene hver sin blomst med seg hjem som takk for innsatsen.

Finn Thorstensen

   
 

 

 

Tromøy Veterankorps, Skilsøveien 238, 4818 Færvik. Organisasjonsnummer 983904092