Tromøy Veterankorps
Tromøy Veterankorps
 • Om TVK    • Aktiviteter    • Musikkprogram i Øvelsesmappa    • For medlemmer    • Styret    

 

 

   Aktiviteter
    - En tradisjonell juletrefest
    - Birkenlund
    - Foajekonsert 1. april
    - Olsen Gartneri 24.april
    - Kanalplassen 20. mai
    - Minikonsert for de gamle og syke - 31. mai
    - Hagekonsert på Sofienlund søndag 11. juni
    - Seminar Lyngørporten 14-15.10.17
    - Kirkekonsert Tromøy kirke 12.11.17
    - Historielaget Tromøya 21.11.17
    - Julekonsert for de gamle og syke
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 

 
En tradisjonell juletrefest
 

Fredag 6. januar 2017 var Tromøy Veterankorps nok en gang invitert for å spille under juletrefesten på menighetshuset. En helt tradisjonell kveld ble det - med opplesing, andakt, kaffe/kaker, loddsalg, quiz, gang rundt juletreet og selvfølgelig konsert av TVK.

I første del av konserten spilte korpset; "Jeg så mamma kysse nissen", "Mitt hjerte alltid banker", "En stjerne skinner i natt" og "Just the way you are".

Korpsets dirigent, Siri Jørgensen, deltok denne gang på menighetshuset for første gang. Hun ble da plassert "ekstra høyt" på en "lav" barnestol til å stå på og fikk bruke husets talerstol til sitt partitur. Dermed fikk korpsets medlemmer god sikt til hennes taktstokk. Mellom de forskjellige musikkinnslag krydret hun med artige kommentarer til stor glede for publikum.

I andre avdeling spilte korpset "Nordnorsk julesalme", "Himlen i min favn", "Stupid cupid" og "Feliz navidad". Etter masse applaus fra det trofaste publikummet, måtte det bli et ekstra nummer. Som dirigent Siri opplyste: "Alle korps med respekt for seg selv, har alltid et ekstra nummer med på lur" og dermed ble konserten avsluttet med marsjen "Froh und heiter" som hun fritt oversatte til "Fryd og glede".

Finn Thorstensen

 

 

Tromøy Veterankorps, Skilsøveien 238, 4818 Færvik. Organisasjonsnummer 983904092