Tromøy Veterankorps
Tromøy Veterankorps
 • Om TVK    • Aktiviteter    • Musikkprogram i Øvelsesmappa    • For medlemmer    • Styret    

 

 

   Aktiviteter
    - Korpstreff 11.02.19, stinta skole
    - Olsens Gartneri -28.04.19
    - Korpstreff 13.03.19 Stuenes skole
    - Redningsskøyta 15. mai 2019
    - Konsert Flademoen
    - Konsert på Tromøy-tunet
    - korpstreff TVK
    - Julemesse Helselaget 2019
    - Kirkekonsert 04.12.19
    - Juleavslutning med spilling på hjemma 2019
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 

 
Konsert Flademoen
 

Konsert Flademoen søndag 26. juni 2019.

Årets sommerkonsert ble fremført på Flademoen forsamlingshus i år som i fjor. Det ble en flott dag i deilig solskinn. Publikum strømmet til, og uten å ha eksakt antall vi jeg anslå en 100-150 personer. Igjen hadde våre ledsagere bidratt til at det ble kaffe, kaker og vaffelsalg. Det ble kø og vaffeljernet gikk til tider varmt i dobbelt forstand. Varmt ble det også for de som sto i kafeen i solskinnet. Vi sender en takk til våre hooligans.

Korpset satt under tak på verandaen noe som gjorde at klangen ble konsentrert og god, ifølge Siri så kan vi være fornøyde nok en gang. Deilig at vi slapp å sitte i solsteken. Vi spilte følgende nummer denne dagen:

Ida, Ute av drift, Soul Bossa nova, Secret agent man, Spanish flea, Honnør til Veteranene, Guajira Guantanamera, Tijuana taxi, St. Louis blues, Honey  Honey, Good Luck charm, St. Petersburg march. Programmet ble spilt i to omganger med en halvtimes pause.  

Etter konserten ble det tildeling av blomster.  Dirigenten fikk blomster for sin utrettelige innsats med oss, og som gir oss inspirasjon med sine treffende kommentarer og gode humør. Våre to musikanter som hjelper oss på Tuba,Tor Terjesen og Anne Mette, fikk hver sin flaske vin for at de stiller opp for oss. Torgeir fikk blomster for sin innsats, og Torhild fikk blomster for å ha tatt på seg ansvaret for vinlotteriet i mange år.

Etter konserten ble korpset igjen for en markering av sesongens avslutning. Formannen hadde forhåndsbestilt rikelig med Pizza fra Tromøytunet, den var meget god og vi hadde en hyggelig avslutning i solskinnet.

Nå ser vi fram til høstens sesong med nytt program og nye lokaler. Det skal bli fint.

Ønsker alle en god sommer.

Merete

 

5

 

 

Tromøy Veterankorps, Skilsøveien 238, 4818 Færvik. Organisasjonsnummer 983904092