Tromøy Veterankorps
Tromøy Veterankorps
 • Om TVK    • Aktiviteter    • Musikkprogram i Øvelsesmappa    • For medlemmer    • Styret    

 

 

   Aktiviteter
    - Juletrefest med kakebokstømming
    - Korpsbesøk hos Arendal Veterankorps
    - Vellykket foajékonsert lørdag den 2. april 2016
    - Vår, blomster og musikk - søndag 24. april 2016
    - Butikkonsert på Tromøytunet onsdag 11. mai 2016
    - Konserter for de gamle og syke 1. juni 2016
    - Vellykket sommerkonsert på Hove camping 4. juni 2016
    - Vellykket høstseminar
    - Konsert på årets førjulsmesse i Tromøyhallen
    - Førjulskonsert i Færvik kirke
    - Julesanger for de syke og gamle
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 

 
Førjulskonsert i Færvik kirke
 

Nok en gang holdt Tromøy Veterankorps sin førjulskonsert - denne gang søndag den 4. desember. Et fint konsertprogram var innøvd for en times spilletid - for å få publikum i litt mer julestemning. Som solist på altsaksofon til konserten hadde vi fått med Hilde Beate Jørgensen Engene.

Allerede en halv time før konsertstart, begynte publikum å innta benkplassene. Til sammen var det 121 personer (med korpset) tilstede i kirken denne kvelden.

Korpsets dyktige dirigent, Siri Jørgensen, hadde lagt opp flg. program: "The Herald Angels", "In the bleak mid-winter", "Et lys i mot mørketida", "En stjerne skinner i natt", "Deilig er jorden" (Fantasi), "Himlen i min favn", "Jul jul, strålande jul", "Mitt hjerte alltid vanker", "Nordnorsk julesalme", "Jeg så mamma kysse nissen", "Silent Night", "Feliz Navidad" og som ekstranummer; "I will follow Him". Videre i programmet stod "Deilig er jorden" oppførst som allsang. 

Litt før konsertstart varmet korpset opp med julesangene "Deilig er den himmel blå" og "Et barn er født".

Klokken 1800 startet veterankorpset å spille den første melodien på programmet, "The Herald Angels" hvoretter kveldens konferansier, Linda Dyrholm, overtok og ledet programmet med historier om korpset og presenterte musikken som skulle spilles.

Som nevnt hadde vi vært heldig å få med oss solist på saksofon, Hilde B.J. Engene. Hilde er datter av dirigent Siri og spiller bl.a. i Arendal Byorkester, samt i Indre Agder Brass hvor hun spiller althorn.

Hilde var solist med korpset under "Et lys i mot mørketida" og "Jul jul, strålande jul". Utrolig flotte fremførelser av Hilde som imponerte både både korps og publikum med vakre toner.

Avslutningsvis takket TVKs leder, Rune Holanger, korpsets dirigent, solist og konferansier for innsatsen med velvalgte ord og delte ut vakre blomster til dem.

Dirigent Siri var totalt sett fornøyd og synes korpset gjorde en god figur. Hun påstår at TVK har løftet seg betraktelig når det gjelder klang. Dette er jo hyggelige tilbakemeldinger å få fra en så dyktig dirigent.

Og publikum var fornøyd med den "vel en times" konserten de hadde fått av øyas eneste voksne korps, men alle fremhevet solisten som konsertens høydepunkt.

Finn Thorstensen

 

 

Tromøy Veterankorps, Skilsøveien 238, 4818 Færvik. Organisasjonsnummer 983904092