Tromøy Veterankorps
Tromøy Veterankorps
 • Om TVK    • Aktiviteter    • Musikkprogram i Øvelsesmappa    • For medlemmer    • Styret    

 

 

   Om TVK
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


Historie

Tromøy Veterankorps startet opp som et jubileumskorps i 1985. Dette var i forbindelse med Tromøy Skolemusikkorps 50 års jubileum i 1986. Etter jubileet var spilleiveren så stor at vi fortsatte under navnet Tromøy Veterankorps.

Skrevet av Finn Thorstensen

Initiativtakeren til jubileumskorpset var daværende dirigent i Tromøy Skolemusikkorps, Karl Alfredsen. Han fikk med seg Torstein Frick Jobsen, Asbjørn Christensen og Thom Torgersen til å jobbe videre med ideen. De inviterte mange tidligere medlemmer fra TGMK/TSMK og fikk raskt med seg 25 medlemmer i det nye jubileumskorpset. Første dirigent var Audun Røinaas og den første formann var Torstein F. Jobsen.


"Ikkje bli fårr goe"
Vi startet med øvelser hver 14. dag da innstillingen fra det nystartede korpset var at "Mi ska´kje bli fårr goe" (Vi skal ikke bli for flinke). Men etter kort tid ville noen ha gruppeøvelser på "fri-onsdagene" og etter hvert øvde hele korpset hver onsdag. Vårt mål var jo at vi skulle spille på jubilekonserten til Tromøy skolemusikkorps året etter og da måtte det være bra!!!
Jubileumskorpset hadde som mål at vi skulle være med å sette en musikalsk ramme rundt TSMK´s 50 års jubileum.

Sosialt
Vi var enige at Tromøy Veterankorps (TVK) skulle skape hygge og glede for lokalbefolkningen og ikke minst for oss selv. Musikkantene hadde vært borte fra sine instrumenter i mange år, men fikk fort "smaken" på det spillende liv igjen.
Det var viktig at vi på øvelsene hadde lange og gode kaffepauser! Derfor var en kaffetrakter det første vi kjøpte inn. I tillegg stillte Jytte Christensen og Jenny Knudsen ofte med boller og kaker. Disse koselige stundene var med på å gjøre oss fort og godt kjent med hverandre.

Vi ble ganske fort en god kameratgjeng med mange valører. De fleste hadde spilt i Tromøy Guttemusikkorps/Tromøy Skolemusikkorps samtidig - som eldste eller yngstemann. Også nye "ansikter" av innflyttere til øya kom med og medlemsmassen har holdt seg jevnt i mange år.

Dette var et kort sammendrag av korpsets første ti år.

Under dette forstsetter korpsets historie mer utfyllende - år for år.

 

1985/1986

I desember 1984 ble det satt ned et interimstyre for å danne et jubileumskorps i anledning Tromøy Skolemusikkorps 50 års jubileum i 1986.

I interimstyret satt: Torstein Frick Jobsen, Asbjørn Christensen og Thom Torgersen.

De sendte ut 80 invitasjoner til tidligere medlemmer av Tromøy Guttemusikkorps (TGMK) og Tromøy Skolemusikkorps (TSMK). Hele 35 personer svarte positivt og vår første samling var på Roligheten skole 6. februar 1985 hvor 25 møtte - klare for bli musikkanter igjen. Dirigenten, Audun Røinaas, som mange hadde spilt for i skolemusikken, hadde sagt seg villig til å være musikalsk leder.

Første øvelseskveld var onsdag 20. februar 1985 og Tromøy Jubileumskorps var en realitet med 34 medlemmer: Bengt H. Nilsen, Asbjørn Christensen, Torstein Jobsen, Ingrid Anne Simonsen, Helge Nilsen, Jan Olaf Jobsen, Else Brit Væting, Marianne Kristiansen, Torill Berg, Karl Alfredsen, Åge Simonsen, Tore Vidar Moberg, Anne Grethe Kloster-Jensen, Knut Erik Jensen, Tor Terjesen, Leif Kanestrøm, Vigdis Simonsen, Såve Heggtveit, Odd Fredli, Sven Arild Hansen, Solfrid Sundby, Hans Petter Andersen, Finn Thorstensen, Herbert Dønnestad, Hans Petter Mønnich, Bodil Koveland, Dagfinn Knudsen, Thom Torgersen, Per Holt, Odd Kjølsrud, Milly Grundesen, Linda Christensen, Karen Lise Karterød og Julius Salvesen.

De første tillitsvalgte kom fort på plass. Styret bestod av: Formann Torstein Jobsen med styremedlemmer: Asbjørn Christensen, Odd Fredli og Solfrid Sundby. Økonomiutvalg: Thom Torgersen, Sven Arild Hansen, Hans Petter Andersen, Torstein Jobsen og Asbjørn Christensen. Valgkomite: Finn Thorstensen og Såve Heggtveit.

Aktiviteter i 1985/1986: Det var stort sett øvelser det første året. Men...

29.11.85: Julebord på Breidablikk med deilig mat og drikke. Masse mimring med artige historier som ble fortalt fra tidligere år. Et hyggelig samvær og godt kammeratskap dannet den gode atmosfære i korpset.

1.12.85: Vi deltok i arrangementet "Hele menigheten synger" i Færvik kirke med vår første opptreden. Med "Hymn of Praise" og "Menuet from Berenice" hadde vi full klaff som endte med trampeklapp. T.o.m. medlemmene fra TSMK ble imponert og uttrykte: "Gu å goe di va". Jubileumskorpset var faktisk spilledyktige et halvt år før planen!

15.12.85: Spilling på syke- og aldershjem som alle beboerne satte pris på. Senere samme dag spilte vil i Babtistkirken i Arendal hvor menigheten satte stor pris på vår spilledyktighet. Kr. 500,- ble mottatt i spillehonorar - vår første inntekt.

8.5.86: Vår første utendørskonsert - Åpning av Sørlandets Båtmesse i Arendal. Polar Boats v/ Thom Torgersen hadde sponset korpset med røde V-gensere m/ logo, Televerket v/ Hans Petter Andersen med blå slips og siden vi til konserten var oppstilt utenfor K-banks lokaler under åpningen, kom baksjefen med hvite six-pence med "K-bank" i bremmen. Vi hadde alle grå bukser og uniformeringen var komplett. Korpset spilte bl.a. marsjene "Ida" og "Mary" i tillegg til "Arendalssangen" til publikums store begeistring. Vi fikk fin presseomtale og opptak ble gjort til radiosending. I tillegg et honorar på kr. 500,- for jobben følte vi oss nesten "proffe".

31.5.86: TSMK jubileumsfeiring er i gang med stevne i Hove leirsenter med flere inviterte korps. Stor konsert i Tromøyhallen med Jubileumskorpset og Kampen Janitsjar med Frode Thingnæs som dirigent.

I samme anledning ønsket Jubileumskorpset å markere dette med konserter ved våre tre syke- og aldershjem og avsluttet med konsert utenfor aldersboligene på Tybakken.

11.10.86: Jubileumsfest i Sjømannskolens aula med flere hundre gjester tilstede. Det ble en fin konsert. Det hele ble avsluttet med "Gammel Jegermarsj" spilt av TSMK, Jubileumskorps med backing av tromøyguttene og tidligere medlemmer (og nå divisjonsmusikere) Jan Johansen og Ola Balstad på hver sin trompet. Da var vi lykklige og jobben var gjort. Men hva med fremtiden? Det var opp til oss selv...

Konklusjon: Et kjempehyggelig år og en fin kameratgjeng. Styret hadde hatt 11 styremøter og korpset 27 øvelser siden oppstarten. Det var bare å ønske nye medlemmer velkommen!

Regnskapet for første år viste en omsetning på kr. 1.300,- med hele kr. 200,- i overskudd.

29.10.86: Første årsmøte ble holdt. Her skulle vi vedta egne vedtekter, budsjettforslag, velge nytt styre og nytt navn på korpset. Vedtektene var der ingen kommentarer til, budsjettforslaget ble vedtatt, de foreslåtte styremedlemmer ble valgt, men korpsnavnet ble diskutert. Flg. forslag var innkommet: Tromøy Janitsjar, Tromøy Blæselag, Tromøy Veterankorps og Tromøy Musikkorps. Etter avstemming fikk Tromøy Veterankorps 22 stemmer, Tromøy Janitsjar 1 stemme, Tromøy Blæselag 2 stemmer og Tromøy Musikkorps 0 stemmer.

 

1987

Første generalforsamling avviklet 29.10.86; Det første styret for Tromøy Veterankorps ble: Formann Torstein Jobsen, Nestformann/sekretær Asbjørn Christensen, Kasserer Anne Grethe Kloster-Jensen, Materialforvalter Solfrid Sundby, Styremedlem Sven Arild Hansen, Varamedlem Hans Petter Andersen. Videre - Valgkomite: Finn Thorstensen og Såve Heggtveit. Revisor Knut Erik Jensen. Audun Røinaas fortsatte som dirigent/musikalsk leder.

Aktiviteter

29.11.86: Julebord på Breidablikk. En vellykket og koselig kveld med dans og hyggelig prat.

30.11.86: Deltok i arrangementet "Hele menigheten synger". En vellykket konsert som ble avsluttet med "Amazin Grace" som helt tydelig gikk rett inn i folks hjerter.

17.12.86: Korpset kjøpte sine to første instrumenter - Coupong altsaxofoner - til en pris av kr. 4.000,- pr stk. Rabatt 33%. Det første skrittet til oppbygging av et korps med selveide instrumenter var tatt.

21.12.86: Spilling i Baptistkirken, Arendal. Igjen en hyggelig kveld hvor korpset føler vi blir satt pris på og samtidig er vi med på å skape den rette julestemningen.

15.3.87: Korpstreff i regi av Flosta Janitsjar. Et tiltak midt i blinken - hvor voksenkorps og veterankorps storkoste seg i hverandres selskap. Spillegleden var upåklagelig. Tiltaket bifalles og bør gjentas.

7.5.87: Spilling under åpningen av Sørlandets Båtmessse i Arendal. Etter at Jo Benkow hadde sagt sine siste ord i åpningstalen - smalt Veterankorpset til med noen fengende marsjer og båtmessen var i gang. At det er vi som spiller der i 1988 også - skulle vel være hevet over enhver tvil.

18.5.87: Trekning i korpsets vårlotteri. Fin fortjenste på 2.400 solgte lodd.

3.6.87: Spilling rundt på øyas syke- og aldershjem. Et takknemlig publikum å spille for og som vi liker å spille for. Et fint tiltak som vi kommer til å fortsette med og hvor vi føler at vi er med på å spre glede og avveksling i den vanlige rutine.

19.6.87: Båttur til Ærøya med fem båter og festglade mennesker - godt med grillmat og "nogot attåt" - bar det avsted til en alle tiders og uforglemmelig kveld. Stemningen kom snart på topp med dragspel og sang - gikk kvelden og natten så alt for fort. En herlig tur i deilig vær.

9.9.87: Først høstøvelse.

16.9.87: Korpset fikk sin egen logo. Hans Petter Andersen la frem to forslag og valget falt på tubamotivet - hvor TVK var orginalt plassert i instrumentets ventilsett og med Tromøy Veterankorps som tydelig og klar undertekst. Kunstneren bak motivet er Hans Petters søster, Else Brit Andersen.

7.10.87: Første "rekrutt" opptatt i korpset. Jytte Christensen fikk utdelt klarinett og er under kyndig opplæriing av sin datter, Linda Christensen.

15.11.87: Tromøy Kulturkavalkade 1987. Et kjempestort arrangement for oss som et lite korps. Hele øyas kulturaktiviteter var samlet under et tak i Tromøyhallen. En ubetinget suksess og bare positive tilbakemeldinger. Dermed har TVK markert sin posisjon i lokalmiljøet.

28.11.87: Julebord på Breidablikk. En kjempehyggelig kveld med god stemning og godt humør preget hele kvelden. God mat og fin musikk. Polar Boat v/ Thom Torgersen overrakte denne kvelden kr. 6.000,- til korpskassen.

29.11.87: TVK deltok i "Hele menigheten synger" i en fullsatt kirke. To av våre nummere var "Amazin Grace" og "A Closer Walk" - begge arrangert av korpsets Herbert Dønnestad. Dette ble en suksess.

 

1988

2.12.87: Generalforsamling fort og greit avviklet under ledelse av Thom Torgersen. Styret: Leder Torstein Jobsen, Sekretær Asbjørn Christensen, Kasserer Anne Grethe Kloster-Jensenm Materialforvalter Solfrid Sundby, Styremedlem Sven Arild Hansen, Varamedlem Hans Petter Andersen.

Forsalg til vedtak: Finn Thorstensen hadde foreslått at stiftelsesdatoen for TVK ble endret til 6.2.85 (stiftelsesdatoen for jubileumskorpset). Enstemmig vedtatt.

20.12.87: Spilling i Baptistkirka, Arendal, en riktig hyggekveld med mye sang og musikk. Fremføring av "O Store Gud" sammen med kirkens eminente kor ble en stor opplevelse.

21.12.87: Innkjøp av en baryton. Jan Olaf Jobsen ble den heldige denne gang.

1.1.88: Forsikring tegnet i Samvirke for korpsets instrumenter samt de privateide.

9.1.88: Innkjøp av to tenorsaxofoner. Lykklige "eiere" Anne Grethe Kloster-Jensen og Sven Arild Hansen.

13.1.88: Første øvelse i 1988.

23.3.88: Spilling på alders- og sykehjemma - et tiltak det allerede var gått tradisjon i. En fin avveksling og til glede for de gamle og syke.

8.4.88: Kjøpt et horn (melofon) fra TSMK. Ingrid Anne Simonsen kunne nå spille på "vårt eget" instrument.

12.5.88: Spilling under åpningen av Sørlandets Båtmesse til stor glede. Her filmet et spansk TV-team oss og Spansk radio gjorde opptak av "Arendalssangen" og denne ble deretter spilt som kjenningsmelodi til et spansk båtradioprogram.

15.5.88: Konsert på Kanalplassen i forbindelse med Båtmessen. En vellykket konsert med forsterkning av Per Jonassen på baryton.

18.5.88: Hans Petter Andersen og Sven Arild Hansen stilte som TVKs representanter i et "oppklaringsmøte" med TSMK. Greit avviklet og partene kom til enighet på alle punkter.

28.5.88: Invitert av Flosta Janitsjar til veterankorpsstevne i Flosta. Her deltok også VK fra Stokken, Øyestad, Arendal og Elverum i tillegg til Flosta Skolemusikkorps. Marsjering og spilling førte til at vi nesten følte oss som unge gutte- og skolemusikanter igjen i herlig sommervær.

1.6.88: Spilling på Kongshavn aldershjem til glede for dem der. Deretter spilte vi ved forretningene Blinken og Mathuset - uten publikum.

17.6.88: Båttur til Ærøya. En fantastisk tur med sang og dans langt inn i de små timer. Fortreffelig grillmat med salat (Såve´s spesial-mix) kombinert med nydelig vær og humørfylte mennesker gjorde turen til en verdig avslutning på en lang vinter- og vårsesong.

22.8.88: Vi startet opp med variantbingo på Grand. Et fint gjennomført arrangement under ledelse av Torill Berg og Bodil Koveland. Seks spilleomganger fordelt på to team. Netto overskudd kr. 16.728,-. Bred enighet om at korpset burde søke om bingo også for 1989.

7.9.88: Første øvelse.

16.10.88: Konsert i Tromøyhallen i forbindelse med Tromøyfestivalen. En feiende åpning med "Washington Post" sammen med TSMK ble et morsomt innslag. Egen konsert ble gjennomført i god gammel stil.

17.10.88: Innkjøp av en Ess-tuba som Såve Heggtveit ble tildelt etter å ha spilt på en gammel utslitt tuba.

19.10.88: Innkjøp av komplett slagverk - rimelig innkjøp av Julius "Lullen" Salvesen

 

1989

Generalforsamling avviklet 16.11.88. Styret for 1989: Leder Knut Erik Jensen, Sekretær/nestleder Milly Olimstad Grundesen, Kasserer Anne Grethe Kloster-Jensen, Materialforvalter Såve Heggtveit, Styremedlem Sven Arild Hansen, Varamenn Hans Petter Andersen og Torill Berg.

Aktiviteter: November -88: Adventkonsert i Færvik kirke. Julekonsert i Baptistkirken i Arendal. 31.12.88: Spilling på Røde Kors hjemmet og Tromøy sykehjem. Et populært innslag på en dag som ofte blir lang og en hyggelig oppgave for oss. 22.2.89: Mini-korpstreff på Skogtun forsamlingslokaler sammen med Stokken Veterankorps og Flosta Janitsjar. Hvert korps holdt en liten konsert og vi avsluttet med "New York" som fellesnummer. 4.3.89: Spilte på Røde Kors hjemmets basar. 4.5.89: Spilte vi under åpningen av Sørlandets Båtmesse i Arendal. 7.5.89: Vi hadde konsert på Kanalplassen i Arendal under Sørlandets Båtmesse. 7.6.89: Spilling fra øyas eldre på Røde Kors hjemmet, sykehjemmet, Trygdeboligene og på Kongshavn Aldershjem. Vi avsluttet med kaffe på brygga til Milly Grundesen. 16.6.89: Båttur i fint sommervær til Ærøya. En vellykket grillkveld. 19.8.89: Høstsesong for bingo sju lørdager til 30.9.89 som ga oss kr. 10.000,-. 6.9.89: Første øvelse denne høst. 1.10.89: Konsert under Tromøyfestivalen. 3. - 5.11.89: Korpsseminar på Skogtun forsamlingslokale. Et godt opplegg og fornøyde musikanter i tillegg til en hyggelig fest lørdags kveld.

 

1990

22.11.89: Avholdt generalforsamling som valgte flg styre: Leder Tor Terjesen, sekretær/nestleder Milly Olimstad Grundesen, kasserer Jytte Christensen, materialforvalter Såve Heggtveit, styremedlem Sissel Pedersen. Varamedlemmer Solfrid Sundby og Knut E. Jensen.

Forslag til vedtak: Det var ønske om å ha øvelse en gang i uka. Dirigenten var ikke villig til å stille så mye opp. Noen var redd for å gå lei. Vi kunne heller ha to seminarer i løpet av året. Vedtak: Styret jobber videre med saken.

3.12.89: Adventkonsert i Færvik kirke.

17.12.89: Spilte ved innvielsen av den nye Baptistkirken i Engekjærveien. Tromøybandet Alegro og kirkens sanggruppe deltok også.

31.12.89: Spilte julesanger på Røde Kors hjemmet og Tromøy sykehjem  med etterfølgende kaffepause. Årets koseligste oppdrag.

20. - 22.4.90: Seminar på Skogtun med dårlig oppslutning. Instruktørene Karl Alfredsen, Herbert Dønnestad, Torstein Jobsen og Linda Christensen ble takket for innsatsen.

25.5.90: Åpning av Sørlandets Båtmesse med TVK i spissen.

27.5.90: Konsert på Kanalplassen i forbindelse med SBM som gikk over all forventning.

Samme helg deltok vi i Veterankorps Festivalen som Flosta Janitsjar arrangerte. Vi spilte i byen og i Flosta og hadde buss som kjørte oss. Om kvelden var det fest på Hove.

15.6.90: Båttur til Ærøya i fint vær og en svært hyggelig avslutning på årets spillesesong.

29.8.90: Første øvelse etter sommerferien. Det ble bestemt å ha gruppeøvlser de onsdagene vi ikke hadde korspøvelser.

 

1991

7.11.90: Avholdt generalforsamling hvor flg styre ble valgt: Leder Sissel Pedersen, Sekretær/nestleder Tor Terjesen, kasserer Jytte Christensen, materialforvalter Såve Heggtveit, styremedlem Trine Jensen, varamedlemmer Jan Olaf Jobsen og Hans Petter Mønnich.

2.12.90: Adventkonsert i Færvik kirke.

16.12.90: Vi spilte og sang julen inn i Baptistkirken.

25.12.90: På forespørsel ble en kvartett fra TVK engasjert for å spille i Tromøy kirke sammen med organisten.

31.12.90: "Nyttårskonserten" på Røde Kors hjemmet og Sykehjemmet like hyggelig som alltid.

8. - 10.3.91: Et vellykket seminar på Vindilhytta i Gjøvdal.

20.3.91: Veterakorpstreff med Stokken Veterankorps som verter. TVK åpnet sin konsert med nydiktet sang på melodien "Our Director".

8.5.91: Spilte ved åpningen av Sørlandets Båtmesse etter god gammel oppskrift.

11.5.91: Konsert på båtmessa. Litt regn og få tilskuere, men TVK spilte like godt som alltid.

22.5.91: Sommerkonsert på sykehjemmet og Røde Kors hjemmet.

14.6.91: Den tradisjonelle båtturen til Ærøya regnet bort, men vi søkte ly på Sjøloftet som en hyggelig avslutning av sesongen.

4.9.91: Første øvelse etter ferien. Notekomiteen hadde alle notene klare med spilleprogrammet.

25. - 27.10.91: Seminar i Vindilhytta, Gjøvdal med godt resultat. Ny sang ble diktet og et "husorkester" fungerte som danseband som det virkelig swingte av...

6.11.91: Veterankorpstreff med Stokken Veterankorps som verter. Her deltok også Arendal Veterankorps og Nesgrenda Veterankorps. En hyggelig kveld.

9.11.91: Konsert under Tromøy Festivalen med direkte sending på lokalradioen "Pollen radio"

17.8. - 1.9.91: TVK arrangerte bingo på V5, IK-Finans over 14 kvelder som ga oss overskudd på kr. 6.400,-.

 

1992

20.11.91: Årsmøte avviklet meget hurtig og problemfritt under Sissel Pedersen myndige ledelse. Styret fikk flg. sammensetning: Leder Sissel Pedersen, Sekretær/nestleder Tor Terjesen, Kasserer Jytte Christensen, Materialforvalter Asbjørn Christensen, Styremedlem Trine Jensen, Varamedlemmer Såve Heggtveit og Hans Petter Mønnich.

23.11.91: Julebord i nyoppusset brakke i Tromøyleiren. En hyggelig kveld med oss selv i alle roller som riggere, ryddegjeng, kelnere, musikere, gjester og verter.

9.12.91: Konsert i Baptistkirken.

25.12.91: En kvartett fra TVK spilte under gudstjenesten i Tromøy kirke.

31.12.91: Konsert på Røde Kors hjemmet og sykehjemmet hvor de ventet på oss! En hyggelig avveksling.

27. - 29.3.92: Seminar i Gjøvdal - nyttig og gøy.

24.4.92: Arendal Veterankorps inviterte til korpstreff i Sjømannskolens aula. Vi fremførte en god konsert under Karl Alfredsens ledelse.

17.5.92: Vi stilte igjen opp i barnetoget i Arendal under Distriktsveteranene, dvs sammen med andre veterakorps i Arendal. Mange av oss som ikke hadde vært med på en del år kom tilbake. Det ble skikkelig sus over våre marsjer etter hard øvelse og marsjering i Tromøyleiren 10. mai.

28.5.92: Åpning av Sørlandets Båtmesse med TVK med en spesiell åpningsfanfare.

30.5.92: Konsert på Kanalplassen under SBM - noe av det beste TVK har fremført. Dirigent var Karl Alfredsen, vikar for Audun Røinaas.

31.5.92: TVK er et etterspurt korps og Tromøy Bygdelag hadde invitert oss til å spille under åpningen av deres utstilling av husflidprodukter.

3.6.92: Avslutning av spillesesongen med konserter på Røde Kors hjemmet, sykehjemmet og aldersboligene på Tybakken.

12.6.92: Båttur i kraftig vind som stilnet etter hvert. Dermed ble det en stille og fin sommernatt.

26.8.92: Startet øvelsene pga konsert sammen med Flosta Janitsjar på Myra-dagene under ledelse av Karl Alfredsen. Torstein Jobsen ble ny dirigent denne høsten da Audun Røinaas måtte trekke seg.

5.9.92: Konsert på Myra-dagene sammen med Flosta Janitsjar.

16. - 18.10.92: Seminar på Nævisdal leirsted som var "innbringende".

1.11.92: Konsert i Tromøyhallen i forbindelse med Tromøy Festivalen.

4.11.92: Korpstreff sammen med Stokken Veterankorps på nye Eydehavn skole. Et hektisk opplegg, men TVK kom godt ut av det med sin nye dirigent.

 

1993

11.11.92: Årsmøte med valg av styre: Leder Hans Petter Mønnich, Nestleder/sekretær Dagfinn Knudsen, Kasserer Jytte Christensen, Materialforvalter Asbjørn Christensen, Styremedlem Torill Berg. Varamenn Såve Heggtveit og Else Brit Væting.

5.12.92: Julebord på Admeniet, Buøya, sammen med Nidelv Janitsjar. Såve Heggtveit transporterte oss til/fra med Tromøy-ferga og Helge Nilsen stod for maten.

6.12.92: Julekonsert i Færvik kirke.

20.12.92: Vi spilte julen inn i Baptistkirken. Kaffe og kake hører alltid med der.

31.12.92: Spilling på "hjemma" på Tromøy.

19. - 21.3.93: Seminar på Nævisdal med godt fremmøte og gode gruppeøvelser. Sosialt både fredags- og lørdagskveld.

18.4.93: Øvelse med 17. mai korpset - Distriktsveteranene.

21.4.93: Veterankorpstreff sammen med Arendal Veterankorps på Myra Grendehus.

2.5.93: Konsert under hundeutstillingen på Hove. Pga regnvær fikk vi innlagt en pause med kaffe og kake.

8.5.93: Øvelse i "17. mai korpset" - Distriktsveteranene.

17.5.93: Spilte i barnetoget i Arendal. Vi gikk først bak flaggborgen med barnehagene bak. Ventet i x´et ved Torgata på resten av toget. Vellykket løsning - spesielt for barnehagene.

20.5.93: Spilte under åpningen av Sørlandets Båtmesse i Arendal. Vi var enige om at det blir ikke båtmesse i Arendal om ikke TVK er med!?!

22.5.93: Konsert under Sørlandets Båtmesse på Kanalplassen.

27.5.93: Konsert ved Maxi-sing på menighetshuset på Tybakken. Dette arrangementet var vellykket og vi kom vel i havn takket være en dyktig konferansiér, Finn Thorstensen.

9.6.93: Nok en "vårspilling" på Røde Kors hjemmet, sykehjemmet og aldershjemmet på Kongshavn.

11.6.93: Båttur fra kl. 1800 til neste morgen med deilig, varmt vær og badevann. En uforglemmelig tur.

18.6.93: En stor dag for Karl Alfredsen som hadde giftet seg med Solveig. De ankom Kjølelagerkaia i helikopter og medlemmer fra TVK og Flosta Janitsjar spilte for dem, bl.a. "Kjærlighetsvisa".

25.8.93: Øvelsesstart med fire nye medlemmer + et tidligere medlem, tilsammen var vi nå 34 medlemmer.

5.9.93: En liten konsert på Hove ved åpningen av Lions arrangement for fysisk- og psykisk handicappede, Lionslekene. Uten dirigent var det Linda Christensen som telte opp hvert nummer.

17.10.93: Kulturkavalkade i Tromøyhallen hvor vi spilte sammen med skolekorpset.

23.10.93: Et avlyst seminar i Gjøvdal ble erstattet med en sammenkomst hjemme hos Tor og Rita Terjesen på Saltrød. En hyggelig erstatning med god mat og godt drikke.

27.10.93: Vi skulle ha spilt på "Skogtun-treffet" sammen skolekorpset, men dette ble avlyst.

 

1994

5.11.93: Årsmøte med valg av nytt styre: Formann Hans Petter Mønnich, Nestformann/sekretær Dagfinn Knudsen, Kasserer Jytte Christensen, Materialforvalter Asbjørn Christensen, Styremedlem Torill Berg. Varamenn Else Brit Væting og Thom Torgersen.

Viktige vedtak: Stiftelsesår endret fra 1986 til 1985, Notekomité skal bestå av tre medlemmer + dirigent og vi inførte øvelse en gang i uka.

28.11.93: Miniseminar på Roligheten skole med smørbrød og kaffe. Deretter gikk turen til Torvet i Arendal hvor vi spilte ved tenning av julegrana. Med dårlig belysning, sju minusgrader og snø gikk spillingen ganske bra. Om vi skal fortsette med det må vi anskaffe oss: Lommevarmere til ventilene, fingertupper og hodelykter!?!

4.12.93: Julebord på Admeniet, Buøya, som ble vellykket.

5.12.93: Tradisjonell julekonsert i Færvik kirke sammen med Mini-sing og Maxi-sing.

12.12.93: Vi spilte julesanger på Maxis forretningssenter som hadde søndagsåpent. Postmann PAT var der også.

19.12.93: Spilte julen inn i Baptistkirken i Arendal.

23.1.94: TVK´s Husorkester spilte under åpningen av Schäferhundhytta.

23.3.94: Vi inviterte skolekorpset til treff på Skogtun forsamlingslokale med pizza og cola. Litt spilling av begge krops - hver for seg og sammen. Et vellykket opplegg som bør gjentas.

18. - 19.4.94: Seminar på Skogtun ble en suksess og korspet fikk et godt løft disse to dagene. Lørdag kveld var det fest - vellykket og koselig som før.

12.5.94: Spilte under åpningen av Sørlandets Båtmesse.

14.5.94: Konsert på båtmessen - spillemessig meget bra. Spilling i cateringteltet var et artig innslag.

17.5.94: Mange fra TVK deltok i 17. mai toget i Arendal under Distriktsveteranene.

25.5. - 3.6.94: Flere Bingo-arrangementer avviklet.

1.6.94: Avslutning av vårsesongen med spilling på gamle- og sykehjem.

17.6.94: Ingen båttur pga kaldt vær. Vi gikk på restauranten Barrique og spiste heller biff.

17.9.94: Spilte i Kjørvika i anledning PR for bygdeboka som skulle utgis.

22. - 23.10.94: Seminar på Nævisdal med svært godt fremmøte.

26.10.94: Vi besøkte Stokken Veterankorps og koste oss med kaffe og kake.

7.11.94: Vi besøkte Nidelv Janitsjar og fikk kaffe og kake.

 

1995 - JUBILEUMSÅRET

16.11.94: Årsmøte med nytt styre: Formann Hans Petter Mønnich, Nestformann Dagfinn Knudsen, Kasserer Jytte Christensen, Materialforvalter Asbjørn Christensen og styremedlem Merete Lillejord. Varamenn Tor Terjesen og Thom Torgersen.

26.11.94: Julebord på Admeniet, Buøya, med våre egne kokker. En suksess.

4.12.94: Julekonsert i Færvik kirke ble en kald fornøyelse med nesten bare deltakere som tilhørere.

18.12.94: Konserten før jul i Baptistkirken er blitt en tradisjon. Denne gang sammen med kirkens ungdomskor og barnekoret "Gegio".

INNLEDNING TIL JUBIEUMSÅRET

22.2.95: "Ta med deg kr. 100,- og kom på øvelse". Onsdag kom og mange var spente på hva som skulle skje. Tromøy Skolemusikkorps spilte for oss "Congratulation". Det kom en buss og alle ble beordret ut i den som tok oss med til Audun Røinaas hjemme i Mauråsveien. Regnet høljet ned, men "tøffe som mi e" - spilte vi to marsjer og Audun skjønte ingen ting. Derfra gikk turen til Breidablikk pensjonat: Her ble det øvelse med "något attåt".

17. - 19.3.95: Seminar på tradisjonelt vis på Skogtun. Fest lørdags kveld.

17.5.95: TVK deltok i barnetoget i Arendal - en ganske stor gjeng ble vi i Distriktsveteranene denne gang.

20.5.95: Øvelse i Amfiet på Hove under kalde værforhold.

21.5.95: Jubileumskonsert i Amfiet på Hove i fint vær og mange tilhørere. Tromøy Skolemusikkorps og Tromøy Ten-Sing var invitert. Vi fikk også uventet besøk av Flosta Janitsjar, Nidelv Janitsjar og Stokken Veterankorps. Sangsolist med oss var Jørn Dønnestad.

25.5.95: Åpning av Sørlandets båtmesse dette året ble foretatt av trompetist Ola Balstad med fanfare og TVK holdt konsert på den nye flytescenen i Pollen umiddelbart. TV-Norge var der og gjorde opptak.

31.5.95: Avsluttet sesongen med konserter ved våre gamle- og sykehjem, noe de alle setter pris på.

7.6.95:  Båtturen dette året starte fra Skilsø med en festpyntet Tromøy-ferge. Der ble det servert litt leskedrikk. Ferden gikk via Merdø (med sangøvelse) til Færvikkilen med grilling og mer sang.

28.10.95: Jubileumsfesten på Skogtun med god oppslutning ble en gedigen suksess.

4. - 5.11.95: Seminar på Roligheten skole. Dårlig frammøte på lørdag, men bedre på søndag.

 

1996

8.11.95: Årsmøte med flg valgresultat: Formann Tor Terjesen, Nestformann Dagfinn Knudsen, Kasserer Såve Heggtveit, Materialforvalter Cathrine Rosdal Jacobsen og styremedlem Merete Lillejord.

12.11.95: TVK var invitert til Stokken Veterankorps på Eydehavn barneskole hvor Vennesla Brass avsluttet kvelden med en øredøvende konsert.

17.12.95: Vi spiller julen inn i Baptiskkirken for 10. år på rad?

21.12.95: Øyas eldre på gamle- og sykehjem får høre gode, gamle julesanger.

25.12.95: Noen av medlemmene fra TVK spiller i Tromøy kirke under gudstjenesten.

20.1.96: Trauma I.F.´s 100 års jubileum ble åpnet i Tromøyhallen med musikk av TVK.

18.2.96: Jubileumshopprenn i Traumabakken og TVK spilte i 10 minusgrader og stiv kuling, men god stemning.

16. - 17.3.96: Seminar på Roligheten skole.

17.5.96: Mange fra TVK var med Distriktsveteranene i barnetoget i Arendal og korpset gjorde seg godt bemerket med gode tilbakemeldinger.

24.5.96: Sørlandets Båtmesse regnet bort dette året. Vår konsert ble temmelig amputert, men stemningen rundt bordene på Sjøloftet etterpå var upåklagelig.

1.6.96: TSMK hadde i år 60 års jubileum og vi var invitert til å holde konsert i Amfiet på Hove.

6.6.96: Spilte på øyas gamle- og sykehjem. Etter det ble vi invitert til kaffe og kake på terrassene til Sven Arild Hansen og Såve Heggtveit.

8.6.96: Vi ferieavslutter med en hyggelig båttur i skjærgården.

28.8.96: Første øvelse etter ferien med rekordoppslutning.

16.10.96: Vi inviterte Stokken Veterankorps til et hyggelig treff på Skogtun.

26.10.96: Nidelv Janitsjar arrangerte sitt 10 års jubileum i Hisøyhallen hvor TVK deltok med en vellykket konsert.

2. - 3.11.96: Seminar på Roligheten skole.

 

1997

6.11.96: Årsmøte med nyvalgt styre: Formann Asbjørn Christensen, Sekretær/nestformann Ellen Øygarden, Kasserer Såve Heggtveit, Materialforvalter Cathrine R. Jacobsen, Styremedlem Merete Lillejord. Varamedlem Sissel Pedersen.

5.12.96: Julekonsert i Færvik kirke med godt repertoar og godt resultat. Noen korpsmedlemmer fremførte et par arrangementer sammen med organist og kor på en brukbar måte.

7.12.96: Julebord på Admeniet, Buøya. Vi ankom stedet med buss. Mat i forskjellige variasjoner var laget medlemmene, men Såve Heggtveit og Helge Nilsen visste nok en gang hvordan dette skal gjøres. Alle storkoste seg med part, dans og mye latter. Bussavgang forfinket med en halv time var ikke uventet for sjåføren Tor (etternavn?) som nok en gang stilte opp for korpset.

22.12.96: En aktiv dag. Begynte kl. 1430 å spille for beboerne på Kongshavn aldershjem, deretter til Røde Kors hjemmet og Tromøy sykehjem. Etter dette bar det til Baptistkirken kl. 1700 for å spille jula inn. Da smakte det godt med kaffe og kake etterpå. Juleferie fram til 15.1.97.

25.12.96: På forespørsel spilte en gruppe fra TVK under gudstjenesten i Tromøy kirke.

19.3.97: TVK hadde invitert TSMK til en felles hygge- og øvelseskveld. Først spilte vi litt for hverandre før det ble servert boller, brus, kaffe og kaker. Skolekorpset hadde "Eine kleine rockemusikk" på sitt repertoar og TVK hadde nylig spilt den, så da ble det kveldens fellesnummer. At dette låt bra hersket det ingen tvil om. Reidar Liane forlangte omgående dacapo.

19. - 20.4.97: Seminar på Roligheten skole. Noe dårlig fremmøte, men nyttig var det.

8.5.97: Sørlandets Båtmesse ble åpner med musikk av TVK. Denne gang i nye uniformer (blå jakker, hvit skjorte, slips og mørke bukser). Signalinnledning på "The Olympic Spirit" og deretter direkte over i "Arendalssangen". En time etter åpningen spilte vi konsert i 35 minutter fra flytescenen i Pollen. Dirigent Torstein Jobsen og korps var fornøyde.

17.5.97: TVK stilte med en vesentlig kontigent til Distriktsveteranene i barnetoget i Arendal.

25.5.97: TVK deltok på TSMK´s sommerkonsert i Amfiet på Hove sammen med fire skolekorps og Tromøy Ten-Sing. Vi holdt en fin konsert og variert program. Høydepunktet var da Liv Kristiansen (mor til Torill Berg) ble kalt opp på scenen og ble utnevnt til "Ærestilhører av TVK" og fikk tildelt korpsets dameskjerf. Fellesnummer var "Gammel Jegermarsj".

4.6.97: Spilte tradisjonelle konserter på øyas tre alders- og sykehjem. Deretter gikk turen til korpsets tidligere medlem, Hans Petter Andersen, Revesand. Han hadde samlet sine venner og kjente på brygga og TVK holdt en fin konsert som takk for sponsormidler vi hadde fått fra hans arbeidsgiver, TBK, (kr. 7.000,-)

6.6.97: I mange båter og godt fremmøte ble årets sesong avsluttet med tur til Ærøya. Felles avgang fra Skilsø og Rådhusbrygga kl. 1900. En hyggelig tur med grillmat o.a. ble fortært utover kvelden til gitarklunk, sang, dragspel og masse godt humør.

3.9.97: Første høstøvelse.

25. - 26.10.97: To dagers seminar med gode instruktører hevet korpset mye musikalsk.

Dette året kjøpte korpset NYE blå UNIFORMSJAKKER som var meget dyre (kr. 42.500,-). Styret vedtok da: Hvert medlem betaler inn kr. 300,- i egenandel for jakken. Korpset tilbakebetaler beløpet når vedkommende slutter.

 

 

1998

5.11.97: Årsmøte og flg styre ble valgt: Formann Thom Torgersen, Nestformann/sekretær Ellen Øygarden, Kasserer Sven Arild Hansen, Materialforvalter Bodil Koveland, Styremedlem Merete Lillejord og varamedlem Sissel Pedersen.

Aktiviteter: 12.11.97: TVK inviterte Nidelv Janitsjar til felles øvelses- og hyggekveld på Skogtun forsamlingslokale. Først spilte vi litt for hverandre, deretter kaffe og kake. Vinlotteri hørte med og hovedgevinst en flott kransekake Jenny Knudsen hadde bakt. 30.11.97: Julekonsert i Færvik kirke. Her var det delte meninger om arrangementet og vår musikalske utførelse. 6.12.97: Julebord på Østre Tromøy Trim´s klubbhus med "ny vri" på maten. Det var bestilt julebord med varme og kalde retter fra Lyngrillen, Gjerstad, som smakte godt. En koselig kveld og all ære til festkomiteen for flott pyntet bord og toastmaster Finn Thorstensen som loset oss gjennom måltidet på en trivelig og fin måte. 21.12.97: Under spilling på hjemma i år, delte korpset seg i to. Noen spilte på sykehjemmet og Røde Kors hjemmet, mens noen dro til Kongshavntunet. Det ble veldig bra og de gamle var fornøyd med lydnivået. Etter dette spilte vi i Baptistkirken med tradisjonell kaffe og kake etterpå. 25.12.97: En gruppe fra TVK spilte under godstjenesten i Tromøy kirke sammen med organist og kor. 14.4.98: Første øvelse. 11.3.98: TSMK inviterte oss til hygge- og kosekveld på Skogtun forsamlingslokale. Vi spilte litt for hverandre og avsluttet med boller, brus, kaffe og lotteri. 14. - 15.3.98: Semninar på Roligheten skole hvor 15 personer hadde møtt opp begge dagene. Instruktører lørdag var Karl Alfredsen og Linda Christensen - søndag var det Karl A. og Trygve Olsen. Bra gjennomført. 23.3.98: Vi var invitert av Nidelv Janitsjar til felles hygge- og øvelseskveld sammen med Arendal Veterankorps. Selv i små lokaler gikk det greit å spille for hverandre. En veldig koselig kveld. 21.5.98: Vi spilte under åpningen av Sørlandets Båtmesse i Arendal med påfølgende konsert. Etter dette gikk en del musikanter på Sjøloftet og spiste pizza. En velfortjent avslutning på en fin konsert. 27.5.98: Planlagt spilling på hjemma ble avlyst pga regn. 5.6.98: Årets båttur gikk også denne gang til Ærøya. Alle koste seg med masse grillmat og uten regn. 2.9.98: Første øvelse. 7.10.98: Dirigent Torstein Jobsen fylte 50 år og dette ville vi markere. 20 musikanter stilte opp hjemme hos han og spilte noen nummer, hvorav jubilanten dirigerte det siste. 17. - 18.10.98: Seminar på Roligheten skole med meget godt fremmøte. Dette løftet korpset musikalsk.

 

1999

11.11.98: Årsmøtet valgte flg. styre: Formann Thom Torgersen, Sekretær/nestformann Torill Berg, Kasserer Sven Arild Hansen, Materialforvalter Bodil Koveland, Styremedlem Astrid Larsen og Varamedlem Helge Nilsen.

29.11.98: En fin konsert i Færvik kirke. Mye skryt fra en neste full kirke.

12.12.98: Et hyggelig julebord på Østre Tromøy´s klubbhus. Dette ble ledet av en ypperlig toastmaster Finn Thorstensen.

20.12.98: Korpset ble delt i grupper som hver spilte på Kongshavn Aldershjem og hjemmene på Færvik. Dette var en praktisk ordning og vi fikk gode tilbakemeldinger. Deretter samlet hele korpset seg for å spille julen inn i Baptistkirken i Arendal. En bra konsert hvor vi hadde med oss Arvid Siqveland som sangsolist på et par nummer. Det hele ble avsluttet med kaffe og kaker.

17. - 18.4.99: Vårseminar med bra fremmøte. Instruktører var Eva ?? og Karl Alfredsen.

19.4.99: Hygge- og spillekveld på Nedenes skole sammen med Nidelv Janitsjar og Stokken Veterankorps. En fin avveksling fra de vanlige øvelsene.

21.5.99: Tradisjonen tro spilte TVK ved åpningen Sørlandets Båtmesse. Dette året var det Torbjørn Jagland som stod for den offisielle åpningen. Vi hadde en vel gjennomført konsert.

29.5.99: Vi spilte under Tromøy Lions loppemarked på Hove. Deretter spilte vi på alders- og sykehjemmene.

11.6.99: Båtturen dette året regnet bort, men Sjøloftet ble en god erstatning. Noen fikk kjøpt seg billig kjøtt da Aslak Svendsen åpnet "salgsbod" i Pollen.

16. - 17.10.99: Bra oppmøte på seminar på Roligheten skole. Takk til instruktørene Eva ?? og Karl Alfredsen.

 

 

2000

Årsmøte avholdt 10.11.99. Styret for 2000: Formann Bodil Koveland, Nestformann/sekretær Torill Berg, Kasserer Sven Arild Hansen, Materialforvalter Katrine R. Jacobsen, Styremedlem Astrid Larsen, Varamann Helge Nilsen.

Viktig vedtak: Styret fremmet forslag om å flytte årsmøtene fra november til januar. Både regnskap og musikkåret regner heretter fra 1.1. - 31.12. Enstemmig vedtatt.

Aktiviteter: 20.11.99: Julebord på Østre Tromøy klubbhus med Sven Arild Hansen som toastmaster. En vellykket og hyggelig kveld. 28.11.99: Vi hadde en bra konsert i Færvik kirke. Solister var Arvid Siqveland (sang) og Halldis Berntsen (orgel). 12.12.99: Konsert i Baptiskkirken, Arendal, hvor vi hadde Alf Dønnestad med som solist (sang). 15.12.99: Vi spilte på syke- og aldeshjemma. 21.5.00: Vi spilte for første gang på Bilmessa i Arendal. En "sånn passe" bra konsert. 1.6.00: Spilte på åpningen av Sørlandets Båtmesse i Arendal med påfølgende konsert av god kvalitet. 7.6.00: Vi spilte på alders- og sykehjemma først og fikk avsluttet på Kongshavn aldersbolig før uværet brøt løs. 9.6.00: Båttur med masse god mat og drikke til Færvikkilen. En koselig kveld med masse godt humør. 18.6.00: Vi var invitert av TSMK til å holde en konsert i Amfiet på Hove. Skolekorpset hadde musikkstevne der. Linda Christensen dirigerte oss. Et fint arrangement. 8. - 10.9.00: Oslo-tur hvor vi overvar Militær Tattoo i Oslo Spektrum. Vi hadde konsert på Pavlijongen i Spikersuppa. Mye kos på byen som ble avsluttet med en alldeles utsøkt middag i Det gamle Rådhus. På hjemturen besøkte vi "Bjørns Samlinger" som hadde samlet på alt mulig gammelt. Det hele var en minnerik helg. 23.10.00: Vi var invitert av TSMK til spilling på Skogtun forsamlingslokale som ble en koselig kveld.

 

2001

15.11.2000: Årsmøte valgte flg. styre: Leder Bodil Koveland, Nestleder/sekretær Torill Berg, Kasserer Sven Arild Hansen, Materialforvalter Katrine R. Jacobsen, Styremedlem Astrid Larsen, Styremedlem og dirigent Torstein Jobsen og varamedlem Helge Nilsen.

Desember 2000: Førjulskonsert i Færvik kirke sammen med kor og solister. Asbjørn Christensen hadde gjort et glimrende forarbeide og ledet konserten på en meget bra måte.

Samme måned spilte vi julen inn i Baptiskirken - en koselig opplevelse.

Februar 2001: Seminar i Tovdal på leide hytter. Fredagkveld med kos på hyttene og lørdagskveld med god middag på Hillestadloftet. Fellesøvelse på søndag før hjemreise. Et meget vellykket seminar med instruktørene Torstein Jobsen, Knut Hagen, Karl Alfredsen og Rune Holanger.

Mai 2001: Spilte under åpningen av Sørlandets båtmesse og hadde påfølgende konsert. Vi spilte senere under Bilmessen i Arendal. Begge konsertene ble gjennomført til publikums fornøyelse med en ekstra spiss på det hele med egen konferansier fra korpset, Asbjørn Christensen.

Juni 2001: Tradisjonen tro spilte vi konserten på alle tre hjemma på Tromøy. Båttur avlyst pga dårlig vær.

Oktober 2001: TVK var invitert til menighetshuset av MaxiSing. Der spilte og sang vi sammen - og for hverandre. Det ble servert god gammeldags kveldsmat. En koselig kveld.

November 2001: Vi arrangerte generasjonskonsert i Tromøy kirke. Vi hadde med solist Åshild Hvass (sang) og Rune Holanger (trompet). En koserlig konsert med mange lokale krefter i sving. Vår konsert ble veldig bra.

Julebord på Flademoen kretslokale - ansvarlig var trompet-gruppa. Koselig og gøy ble det!

Desember 2001: Vi spilte nok en gang i Baptistkirken og hadde med samme solister som nevnt foran i Tromøy kirke. Dette ble godt mottatt og vi fikk kjempeapplaus. Samværet der var som alltid meget hyggelig.

 

2002

Årsmøtet avholdt 29.1.03. Styret i 2002: Leder Bodil Koveland, Nestleder/sekretær Torill Berg, Kasserer Jenny A. Knudsen, Materialforvalter Signe H. Andersen, Styremedlem Astrid Larsen og Varamedlem Helge Nilsen.

Viktig vedtak: Årsmøtet i 2003 vedtok at TVK meldte seg inn i Norges Musikkorps Forbund (NMF).

Aktiviteter: Februar: Seminarhelg i Tovdal, Åmli, et koselig og lærerikt opphold med mange aktiviteter. Instruktører: Torstein Jobsen, Karl Alfredsen, Linda Christensen og Rune Holanger. TVK deltok i en storkonsert i Filadelfiakirken i anledning Karl Alfredsen 40 års jubileum innen korpsmusikk. Mai: Konsert i Frelsesarmeen (1.5.). TVK deltok med mange medlemmer under Distriktsveteranene i barnetoget 17. mai i Arendal. Spilte under åpning av Sørlandets Båtmesse med påfølgende konsert. Spilte for alders- og sykehjem på øya. Deretter hadde vi avslutning på Tromøytunet kafe som inkluderte strategimøte for videre satsing i korpset. Spilte og æret Sverre Kruse på hans 80 årsdag feiring på Natvig - som takk for alt han gjort for TSMK. Juni: Ny "Blå-tur": Busstur til Skipsmuseet på Sørensens brygge med omvisning. Deretter omvisning i gruva til Jon Fløistad på Lerestvedt, Øyestad. Så til Havnepuben i Arendal på Salza-kurs. Så buss videre til Hove i stort telt med skalldyr på menyen. Oktober: Seminar på Roligheten skole. Generasjonskonsert i Færvik kirke. November: Koselig sammenkomst med Maxi-Sing på menighetshuset med mye sang og musikk. Spilte nasjonalsangene under åpningen av landskamp i håndball mellom Norge og Tyskland i Stueneshallen, Saltrød, (hvor Norge vant overlegent). Høstfest på Flademoen kretslokale arrangert av baryton-gruppa. Vi inviterte TSMK til øvelse og kosekveld hvor vi overrakte noen bilder til å pynte veggene med i det fine nye musikkrommet. Desember: Spilling for alders- og sykehjem på øya. Etter det hadde vi konsert i Baptistkirken i Arendal.

 

2003

Årsmøtet holdt 29.1.03. Styret i 2003: Formann Kristen Moseid, Nestformann/sekretær Finn Thorstensen, Kasserer Jenny A. Knudsen, Materialforvalter Signe H. Andersen, Styremedlem Jørn Otto Gundersen, Varamedlem Helge Nilsen.

Aktiviteter: Februar: Kort konsert på Roligheten skole i forbindelse med et nærmiljømøte. Seminar en helg på Skottevig, Lillesand. Mai: Konsert i Frelsesarmeen Arendal (1.5.), TVK organiserte og spilte i 17. mai toget i Arendal sammen med Distriktsveteranene. Spilte under åpningen av Sørlandets Båtmesse med påfølgende konsert. Juni: Spilte på "hjemma" på Tromøy. Arrangerte Blå-tur for oss selv, Konsert under gudstjenesten på Merdø. Oktober: Seminarhelg på Roligheten skole, Korpstreff på menighetshuset med gjester fra Flosta Janitsjar og Nidelv Janitsjar. Konsert med Maxi-Sing på menighetshuset. November: Deltok under "Generasjonskonsert" sammen med Maxi-Sing, TSMK og en blokkfløytegruppe, Høstfest m/ "hatteantrekk" på Flademoen kretslokale. Desember: Korpsets "Brassgruppe" - også kalt "Minikåpsø" og "Angsamblø" - spilte konsert på Tromøy-tunet og på "Hjemma". "Minigruppe" fra TVK spilte i Tromøy kirke 1. juledag.

 

2004

Årsmøte avholdt 27.1.04: Styret dette året var Formann Anne Grethe Kloster-Jensen, Nestformann/sekretær Finn Thorstensen, Kasserer Jenny A. Knudsen, Materialforvalter Trond-Ivar Lynghaug, Styremedlem Jørn Otto Gundersen, Varamedlem Helge Nilsen.

Viktig vedtak: TVK meldte seg inn i Norges Musikkorps Forbund (NMF) i 2003, men og nye vedtekter ble krevd og vedtatt - ført i pennen av Finn Thorstensen.

Forslag om oppløsning av mini-korspet: Pga en del missnøye med at det interne mini-korpset hadde tatt fra TVK spilleoppdrag, ble det foreslått oppløst. Enstemmig vedtatt.

Medlemsmøter: Det var foreslått å innføre medlemsmøter for å slippe lange diskusjoner på årsmøtene: Enstemmig vedtak: Det innføres medlemsmøter - styret bestemmer tidspunkt og hyppighet.

Aktviteter: Januar: Juletrefest på menighetshuset. Mars: Deltok på veterankorpstreff på Birkenlund. April: Spilte på meninghetshuset sammen med Maxi-Sing. Mai: Konsert i Frelsesarmeen (1.5.), arrangerte og spilte i 17. mai toget med Distriktsveteranene. Spilte under åpningen av Sørlandets Båtmesse med påfølgende konsert. Juni: Spilte på "hjemma" på Tromøy. Arrangerte "Blå-tur" for oss selv. Spilte under gudstjenesten på Merdø. Oktober: Seminarhelg på Skottevig, Lillesand. Spilte på Hove sammen med 2 nederlandske korps og TSMK. Konsert på menighetshuset sammen med Maxi-Sing. November: Konsert i Tromøy kirke sammen med sanggruppe og solist på panfløyte. Deretter "Høstfest" i rolige omgivelser i lokalene til Rune Holanger. Desember: Spilte julesanger på sykehjemmet, Røde Kors hjemmet og Kongshavntunet + i leilighetskomplekset på Færvik med avsluttende konsert på Tromøy-tunet. "Minigruppe" fra TVK spilte i Tromøy kirke 1. juledag.

 

2005 - 20 års jubileumsår

Årsmøtet avviklet 25.1.06. Styret ble: Formann Dagfinn Knudsen, Sekretær/nestformann Rune Holanger, Kasserer Jenny Knudsen, Materialforvalter Torgeir Ringvold, Styremedlem Såve Heggtveit, Varamenn Astrid Larsen og Ellen Øygarden.

Viktig vedtak: TVK har dekket reparasjoner på instrumenter for kr. 1.500,- pr stk i gjennomsnitt de siste årene som en uskreven regel. Styret fremmet forslag om at medlemmer med privateide instrumenter for fremtiden må dekke ordinære utgifter til reparasjoner/vedlikehold. Skader dekkes gjennom forsikringen i NMF. Finn Thorstensen fremmet motforslag på at: TVK skal fortsatt dekke reparasjoner/vedlikehold både av korpsets instrumenter og de privateide. Resultat: Styrets forslag falt mot Finn´s forslag.

Aktiviteter: 5. - 6.2.05: Seminar på Roligheten skole. 11.3.05: Sang/musikkveld hos MaxiSing på Menighetshuset. 18.4.05: Spillekveld på Stinta skole hos Nidelv Janitsjar sammen med flere andre veterankorps. 1.5.05: Konsert hos Frelsesarmeen, Arendal. 17.5.05: En stor gruppe fra TVK spilte i Distriktsveteranene i barnetoget i Arendal. 1.6.05: Spilte på bo- og omsorgshjemmene på Tromøy. 27.7.05: Øvelsesoppstart av oppkjøring til jubileumsmarkeringene. 7. - 12.8.05: Skottlandstur hvor vi bl.a. fikk oppleve Edinburgh Military Tattoo. (Egen reportasje ble skrevet av Finn Thorstensen som også ble tatt inn i TS-Avisa samme høst). 17.8.05: Oppstart av øvelsene. Ny dirigent Åge Pettersen. Torstein Jobsen startet aspirantkurs. 20.8.05: Jubileumskonsert på Bjellandstrand gård. Siste dirigentoppdrag for Torstein Jobsen med TVK. 5.9.05: Øvelseskveld hos TSMK. 23.9.05: Sang-/Musikkveld sammen med MaxiSing og TSMK på Menighetshuset. 24.9.05: Jubileumsfest på Breidablikk. 30.10.05: Konsertkveld hos Flosta Janitsjar på Eydehavn skole. 13.11.05: Konsertkveld hos Arendal Byorkester på Stinta skole. 14.12.05: Gruppespilling under juletilstelning på Kongshavntunet.

 

2006

Årsmøte 31.1.07. Styret ble: Formann Dagfinn Knudsen, Sekretær (resttid for Rune Holanger som trakk seg) Jytte Christensen, Kasserer Marianne Ringvold, Materialforvalter Roar Lunde, Styremedlem Såve Heggtveit, Varamenn Astrid Larsen og Ellen Øygarden.

Aktiviteter: 6.1.06: Juletrefest for voksne med MaxiSing på Menighetshuset. En svært dårlig konsert og litt flaue ble vi. Men med god kaffe og mat ble det en hyggelig kveld. 15.1.06: TVK var invitert som gjestekorps til konsert sammen med Arendal Byorkester i Stintahallen. En fin konsert med gode tilbakemeldinger - spesielt for vårt repertoar. 17. - 19.3.06. Seminar på Høgskolen i Agder (HiA), Dømmesmoen som ble vellykket både matveien og spillemessig. Innleide instruktørter var Ola Balstad (trompet) og Knut Fasting (fra Grimstad Musikkskole for sax og klarinett). Korpsets dirigent hadde grovmessingen. Et hyggelig samvær, spesielt lørdagskvelden. 31.3.06: Vår første konsert med Karl Alfredsen som dirigent på Menighetshuset sammen med MaxiSing. 5.4.06: Vi var invitert av Stokken Veterankorps til korpstreff på Stuenes skole. En annerledes øvelseskveld, men med god stemning, loddsalg og god kaffe ble det en hyggelig kveld.1.5.06: Konsert hos Frelsesarmeen i Arendal for 4. gang. En bra konsert og hyggelig å høre også armeens korps spille. Kaffe og rundstykker smakte fortreffelig. 14.5.06: Flere fra TVK deltok på øvelse med Distriktsveteranene i Stueneshallen. 17.5.06: Hele 17 musikkanter fra TVK spilte med Distriktsveteranene i barnetoget i Arendal. Dette ble lagt merke til i musikkretser. 25.5.06: Spilte under åpningen av Sørlandets Båtmesse - denne gang med ny åpningsfanfare skrevet for 4 trompeter av Ola Balstad over et tema basert på Arendalssangen. Ola har forært denne til odel og eie. Deretter var det konsert med alt for lite spilletid med 15 minutter. 10.6.06: Konsert for 2. gang på Bjellandstrand gård i fint vær - en fin konsert. 11.6.06: Med egne båter dro vi ut til Merdø for å spille til salmene under friluftsgudstjenesten. Deretter holdt vi konsert hvor folk koste seg i fint sommervær og god musikk. 14.6.06: Konserter på Tromøy Bokollektiv, Færvik Bo- og Omsorgssenter, Kongshavntunet og til og med til Elim Bokollektiv på Hisøy. 17.6.06: Med innleid buss og Såve Heggtveit som sjåfør, ble vi alle hentet med kurs for låvefest hos Bodil Koveland i Froland. Bodil og Torill Berg hadde gjort en fin jobb på alle måter med tilrigging i låven og bordene pyntet. T.o.m. velkomstdrinken var på plass ved ankomst. En kjempefin kveld med lapskaus som hovedrett og Såve fikk oss alle hjem i bussen. 30.8.06: Første øvelse denne høst og Karl Alfredsen var fra nå av engasjert som dirigent. 13. og 20.9.06: Aspirantene som Torstein Jobsen hadde øvd med, fikk på disse øvelsene prøve å spille noen innøvde nummer med oss. Noen avstod og måtte øve litt mer før de våget seg utpå. 4.10.06: Vi tok oppvarmingen før øvelsen med å spille på Færvik BOS og Tromøy BOK. 21.10.06: Vi deltok under feiringen av TSMK 70 års jubileum på Hove. Et fint opplegg med koselige innlegg og tilbakeblikk helt fra oppstarten i 1936. Finn Thorstensen hadde et interessant innlegg fra tiden etter 2. verdenskrig da hans far, Theodor A. Thorstensen, startet opp Tromøy Guttemusikkorps igjen. Han overleverte også en bildeserie fra 1945 - 1950. TVK´s gave var en ny trompet overrakt av formann Dagfinn Knudsen. Vi avsluttet kvelden for dem med en liten konsert. 12.11.06: Et greit og nyttig seminar på Roligheten skole med egne instruktører. Kun flisa hadde innleid instruktør. 26.11.06: Kirkekonsert i Tromøy kirke sammen med MaxiSing og MiniSing. Vi spilte to nummer sammen med MaxiSing hvor Merete Haslund var sangsolist på "You raise me up". 6.12.06: Vårt "æresmedlem" Liv Kristiansen fyllte år og vi ville ære henne med en konsert på Elim Bokollektiv der hun bodde. Linda Christensen var stand-in-dirigent og vi spilte både julesanger og noe fra vårt repertoar. Alle koste seg og så flott musikk hadde de aldri hatt på hjemmet noen gang - sa de. 20.12.06: TVK spilte på Færvik BOS og Tromøy BOK de tradisjonelle julesangene. Deretter dro åtte musikanter til Kongshavntunet og spilte for dem der. Alle ble vel mottat og spillingene ble gjennomført på en fin måte.

 

2007

Årsmøtet avholdt 30.1.08. Styret i 2007: Leder Dagfinn Knudsen, Sekretær/nestleder Roar Lunde, Kasserer Marianne Ringvold, Materialforvalter Såve Heggtveit, Styremedlem Sven Magne Larsen, Varamenn Jytte Christensen og Ellen Øygarden.

Aktiviteter: 3.1.07: Første øvelse. 5.1.07: Juletrefest med kakebokstømming på Menighetshuset. En god konsert. 4.2.07: Vi var gjester hos Flosta Janitsjar på Eydehavn skole hvor begge korps holdt hver sin konsert. En OK konsert. 8.3.07: TVK var invitert til korpstreff hos Arendal Veterankorps på Birkenlund skole. Vi var svært få medlemmer til stede og nesten ikke spilledyktige. Dette lærte vi av. 23.3.07: Spille- og sangkveld på menighetshuset sammen med MaxiSing og Arendal Trekkspillklubb. 14. - 15.4.07: Seminar på HiA, Dømmesmoen. Innleide instruktører var Ola Balstad (trompet) og Knut Fasting (treblås). Karl Alfredsen hadde grovmessing. 1.5.07: Vi holdt en "Solidaritetskonsert" hos Frelsesarmeen i Arendal. 6.5.07: TVK hadde ansvaret for Distriktsveteranene og vi hadde øvelse i Tromøyhallen. Karl Alfredsen var årets dirigent. 17.5.07: 20 medlemmer fra TVK deltok i barnetoget i Arendal sammen med Distriktsveteranene. 25.5.07: Vi spilte under åpningen av Sørlandets Båtmesse etterfulgt av en svært bra konsert. 8.6.07: I skikkelig sommervært hadde vi båttur til Lille Torungen. Vi flokket oss rundt grillen og nøt mat og godværet i hyggelig selskap. 10.6.07: Nok en gang skulle vi spille til salmene under friluftsgudstjenesten på Merdø. Det var steikende sol og Torgeir Ringvold "reddet" oss fra solstikk med utlevering av solbremmer. Deretter holdt vi konsert for de mange fremmøtte. Ved anledningen brukte vi våre nyinnkjøpte klappstoler. Samme ettermiddag reiste vi til Bjellandstrand gård hvor vi holdt sommerkonsert, fortsatt i fint vært, men vi fikk litt mer skygge og kald drikke under konserten. 13.6.07: Vi spilte for de gamle og syke på øye. Deretter reiste vi til Elim Bokollektiv, Hisøy. Vårt "æresmedlem" Liv Kristiansen hadde gått bort tidligere dette året og vi spilte til "hennes minne". 22.8.07: Første øvelse. 25.9.07: Vi var invitert av Flosta Janitsjar til korpstreff i Kilsund sammen med Tvedestrand Musikkorps. 26.9.07: I forbindelse med Arendal kommunes arrangement "Vi over 60" spilte vi for de gamle på de tre hjemma. 20. - 21.10.07: Seminar på HiA, Dømmensmoen. Innleide instruktører var Ola Balstad (trompet), Astrid Holum (treblås), Trygve Olsen (waldhorn) og Tor Martinsen (grovmessing). Her finpusset vi på programmet til vår konsert i Arendal kulturhus - Lille Torungen og søndagen var det samspill med Karl Alfredsen. 28.10.07: Årets største begivenhet - konsert i Lille Torungen. Der var invitert gjester med oss; Risør Shantykor og visegruppa "To rette og en vrang" fra Tromøy. Mest applaus fikk TVK etter sin konsert fra de 81 betalende publikummere (fullt hus). Økonomisk gikk vi et par tusen i minus, men dette ble generøst sponset av Nor Star Boat v/ Thom Torgersen. 5.12.07: Vi arrangerte korpstreff på Hove kafeteria. Gjester var Stokken Veterankorps og Flosta Janitsjar. En vellykket kveld. 18. og 19.12.07: Pga plassmangel dro en fem-manns-gruppe til Kongshavntunet tirsdagen, mens TVK samlet spilte neste kveld for beboerne på Færvik BOS og Tromøy BOK. Som alltid, et populært tiltak.

 

2008

Årsmøtet avviklet 28.1.09. Styret for 2008: Leder Bodil Koveland, Nestleder/sekretær Torill Berg, Kasserer Marianne Ringvold, Materialforvalter Såve Heggtveit, Styremedlem Sven Magne Larsen, Varamenn Jytte Christensen og Ellen Øygarden.

Aktiviteter: 4.1.08: Vi spilte på Tromøy meninghetshus under årets kakebokestømming. Vi spilte julesanger og det var gang rundt juletreet. 11.4.08: Konsert på Tromøy menighetshus sammen med Maxi Sing og Arendal Trekkspillklubb. Vår konsert burde ha vært bedre. 19. - 20.4.08: Seminar på HiA, Dømmesmoen, Grimstad. Innleide instruktører var Tor Arne Martinsen (grovmessing), Astrid Holum (treblås), Trygve Olsen (horn) og P.K. Svendsen (trompet). 1.5.08: En travel dag. Først åpning av Sørlandets Båtmesse i Arendal og deretter konsert som gikk bra. Om kvelden holdt vi konsert hos Frelsesarmeen, Arendal. Nok en bra konsert. 17.5.08: Først spilte mange fra TVK sammen med Distriktsveteranene i barnetoget i Arendal. Om ettermiddagen stilte 19 medlemmer fra TVK i barnetoget på Hove. Dette var utrolig gøy! 28.5.08: Vår tradisjonelle spilleerunde på hjemma - noe de eldre setter pris på. 6.6.08: Vi skulle hatt båttur denne kvelden, men da det ikke var nok båter, dro vi til Handicapstranda på Hove og grillet. Det var kjempefint vær og noen badet. God stemning hele kvelden. 8.6.08: Nok en travel dag. Først spilte vi under friluftsgudstjenesten på Merdø i fint varmt sommervær. "Gullrekka" fikk prøve seg på sine nye høye stoler. Konserten ble gjennomført med stil. Om ettermiddagen hadde vi en fin konsert på Bjellandstrand gård med godt oppmøte av publikum. 14.6.08: Da var det bryllup i korpset. Våre medlemmer Randi Bønes og Jens Ludvig Andersen giftet seg i Tromøy kirke og da stilte 15 medlemmer opp og spilte for brudeparet utenfor kirken. Dette var en overraskelse noe brudeparet satte veldig stor pris på. 27.8.08: Oppstart av øvelsene. 18. - 19.10.08: Seminar på Roligheten skole. Rune Larsen var leid inn som instruktør (treblås), mens Karl Alfredsen hadde trompetene og Knut Hagen grovmessing. 29.10.08: Vi hadde besøk av Arendal Veterankorps som vi begge synes var hyggelig. Vi spilte for hverandre, hadde lang pause med kaffe og kake. 30.11.08: Vi hadde kirkekonsert i Færvik kirke. Gjester var Arendalskoret, Hans Inge Fagervik og Merethe Haslund. Per Thorbjørnsen sang solo med oss. Fint gjennomført av alle. Linda Christensen var en dyktig konferansier. En fullsatt kirke med mange gode tilbakemeldinger. 4.12.08: Vi var invitert av Arendal Veterankorps til å spille i foajeen i Arendal kulturhus. Begge korps spilte litt hver, men publikum uteble. 13.12.08: Dette året var det "Ponduskammeratene" fra Froland som skulle arrangere julebord for oss. Vi ble kjørt i buss fra Tromøy til Blakstad hvor vi havnet på en låve til en av "Pondusene" og fikk servert gløgg. Deretter gikk bussen til Uvatn i lokalene til Froland skytterlag. En artig kveld med oppvartning og underholdning av Pondus og innleid gjøgler, Nils Ingebretsen, Tromøy. The best ever? 17.12.08: Vi spilte på omsorgshjemma på øya.

 

2009

Årsmøtet avviklet 27.1.2010. Styret i 2009: Leder Bodil Koveland, Nestleder/sekretær Torill Berg, Kasserer Marianne Ringvold, Styremedlem Sven Magne Larsen, Styremedlem/instrumentforvalter Astrid Larsen, Varamann/uniformsforvalter Jytte Christensen, Varamann Ellen Øygarden.

Ny uniformsjakke: TVK fikk dette året nye sommeruniformer: Nemlig rød og grå jakke med TVK-logo. Nok en gang var det Thom Torgersen/Nor Star Boat som sponset korpset med de  nye jakkene.

Aktiviteter: 25.2.09: TVK invitert av Stokken Veterankorps til å spille på Eydehavn skole. En bra konsert. 27.3.09: Konsert på Tromøy menighetshus sammen med Maxi Sing. Vi spilte ikke spesielt godt da. 18. - 19.4.09: Seminar på HiA, Dømmesmoen, Grimstad. Innleide instruktører: Tor Arne Martinsen, Bjørn Rønnekleiv, Ola Balstad, Geir Arild Braatlund og Astri Holum. 1.5.09: Konsert i Frelsesarmeen, Arendal, som ble vellykket. Dagens taler var sogneprest Aasta Ledaal, Trefoldighetskirken, som var så imponert av TVK at hun inviterte oss til å spille i hennes kirke ved senere anledning. 21.5.09: Spilte under åpningen av Sørlandets Båtmesse med påfølgende konsert som ble gjennomført på en grei måte. 3.6.09: Spilte for de gamle på øya. 4. - 7.6.09: Konsert på Vardåsen - Tromøya´s høyeste topp! Fredag tilrigging av scene med god hjelp av Øystein Koveland og Jan Berg. Lørdag hadde vi konsert på Sam Eydes plass i Arendal, sammen med Larvik Veterankorps og Arendal Veteankorps hvor hvert korps spilte sine nummer. Dette ble en "oppvarming" for dem som skulle løpe "Damedilten". Om kvelden var alle tre korps samlet til god mat og hygge på restaurant Castelle. 7.6.09: Årets konsert - Ut mot havet. Masse spenning. Scene var rigget, lydanlegg på plass, vaffelrøre og kaffe var laget av medlemmene, border, stoler, brus osv var slitsomt å få opp. De tyngste instrumentene og de eldste av pubikummerne måtte kjøres opp med 4-hjuls trekkere. Tilsammen var det samlet ca 500 mennesker på toppen av Vardåsen i strålende vær. Vi holdt en fin konsert og hadde med Britt Hilde Vaage og Lars Bjørnar Strengenes fra Arendal Byorkester som solister på stykket "Ut mot havet". Etter oss holdt Larvik Veterankorps sin konsert. Kristen Moseid var konferansier og loset hele arrangementet gjennom på en fin måte. Et stort forarbeid var utført av Karl Alfredsen og Dagfinn Knudsen. For å få økonomisk støtte hadde Finn Thorstensen og Dagfinn Knudsen sendt brev ut til div bedrifter å bedt om økonomisk støtte til dette arrangementet. Dette ga god respons og det ble et godt overskudd. I avisene påfølgende dager kunne vi lese: "Historisk konsert"!  23.9.09: I et forsøk på å få nye medlemmer hadde vi sendt ut 20 invitasjoner og snakket med mange i håp om å bli inspirert av en liten konsert i musikkrommet på Roligheten skole. Kun fire personer kom og ingen var aktuelle som musikkanter. 31.10. - 2.11.09: Seminar på Roligheten skole hvor korpset ble delt inn i grupper. Dirigent Karl Alfredsen instruerte alle gruppene, unntatt tubarekka. 15.11.09: Da var TVK invitert til Trefoldighetskirken v/ sogneprest Aasta Ledaal for å spille under gudstjenesten. Vi spilte litt utradisjonell musikk til å være under en gudstjeneste, men konserten ble bra gjennomført. Presten var fornøyd og ville gjerne ha oss tilbake. 2.12.09: Vi hadde invitert Stokken Veterankorps til spillekveld sammen på Roligheten skole. Stokken VK spilte kun kirkemusikk som de skulle bruke om kort tid. Vi spilte diverse marsjer og som ikke låt helt bra. Vi gjorde lydopptak som skulle sendes til Lübeck for vår kommende Tysklands-tur. En hyggelig kveld med utlodning og bespisning. 16.12.09: Da spilte vi på "hjemma" til hygge og glede for beboerne og oss selv.

 

2010 - 25 års jubileumsår

Årsmøtet avviklet 26.1.11. Styret for 2010: Leder Thom Torgersen, Nestleder/sekretær Ellen Øygarden, Kasserer Merete Lillejord, Styremedlem Dagfinn Knudsen, Styremedlem (instrumentforv.) Astrid Larsen, Varamenn Jytte Christensen (uniformsforv.) og Sven Magne Larsen (permisjon høsten 2010).

Aktiviteter: 8.10.10: Vi var invitert til å spille på menighetshuset til årets kakebokstømming. Publikum setter pris på vår spilling og vi koser oss med lotteri, kakespising og gang rundt juletreet. 14.2.10: TVK invitert til Stokken Veterankorps på Eydehavn skole i anledning "Syng med oss". Her deltok Eydehavn Mannskor og Tvedestrand Mannskor. Sistenevnte hadde en gøyal dirigent og pianist og satte prikken over i-en for hele arrangementet. 24.2. og 10.3.10: Torstein Jobsen dirigerte oss under Karl Alfredsens ferie. 13. - 14.3.10: Seminar på HiA, Dømmesmoen, som var meget nyttig. Instruktører var Ola Balstad (trompet) og Bjørn Rønnekleiv (flis). Dirigent Karl Alfredsen de øvrige. 16.4.10:  Vi holdt konsert på menighetshuset med 100 personer tilstede. En meget god konsert og fin stemning. 1.5.10: TVK holdt konsert hos Frelsesarmeen i Arendal. En fin konsert, men vi kunne ønske oss flere publikummere. 17.5.10: Hele 23 musikanter fra TVK stilte i barnetoget i Arendal med Distriktsveteranene. På ettermiddagen stilte 17 musikkanter fra TVK og spilte i barnetoget på Hove. 20. - 24.5.10: En vellykket busstur til Lübeck. Vi leide HaugenBuss med Harald Haugen som sjåfør. Konsert holdt vi i byen og på et eldresenter. Finn Thorstensen har skrevet eget reisebrev og i tillegg laget DVD med div bilder fra turen. Fotografene var Finn, Mia Hansen og Knut Hagen. Torgeir Ringvold skaffet DVDer og cover som Hans Christian "Basse" Andersen kopierte. Medlemspris kr. 100,-. 6.6.10: Jubileumskonsert på Sofienlund. I strålende vær åpnet Signe Marie Stray Ryssdal sin hage for korps og publikum. En kjempefin konsert hvor vi hadde med "Gullguttene" fra Tromøy som sang. Alf Martin Sandberg var perfekt som konferansier. Fru Ryssdal ble overrakt en gave fra TVK laget av kunstneren Herwell fra Saltrød. Dette var "Tromøysangen" i tekst og noter som hennes far har skrevet. Senere ble hun overrakt et fotoalbum fra konserten hvilket hun satte stor pris på. 8.9.10: Pga aktiviteter på forsommeren, ble årets sommerkonsert for de gamle på øya flyttet til denne øvelsesdagen. 30.10.10: Jubileumsfest ble holdt på Østre Tromøy trims klubblokale. Litt uhøytidlelig, men med kinamat la vi opp til et avslappet program. Finn Thorstensen var toastmaster og loset oss gjennom middagen på en morsom og fin måte. Han viste og bilder fra turen på den "offisielle" DVDen, men i tillegg hadde han laget en "uoffisiell" med masse bilder som skapte mye latter og god stemning. 30. - 31-10.10: Seminar på Roligheten skole hvor dirigent Karl Alfredsen delte korpset i grupper og han instuerte alle i løpet av to dager. En fantastisk innsats av han! 14.11.10: TVK arrangerte konsert i Tromøy kirke sammen med Mini Sing. Merethe Haslund og Hans Inge Fagervik var våre gjester. Sven Arild Hansen var konferansier. Full kirke og kollekten ble kr. 14.500,- hvor vi lot kr. 7.000,- gå til "orgenkomiteen" for nytt orgel. 24.11. og 1.12.10: Rune Larsen dirigerte oss i Karl Alfredsens ferie. 15.12.10: Vi avsluttet årets sesong med å spille for de gamle på hjemma - de gode gamle julesangene. De koste seg og sang med. Deretter gjennomførte vi medlemsmøte på Roligheten skole hvor tema var korpsets fremtid. Et nyttig møte som konkluderte med at TVK blir fortsatt et trivelig korps å spille i med mye fin musikk og flotte arrangementer.

 

2011

Årsmøtet avviklet 25.1.12: Styret for 2011: Leder Thom Torgersen, Nestleder/sekretær Ellen Øygarden, Kasserer Merete Lillejord, Styremedlem Dagfinn Knudsen, Styremedlem Astrid Larsen (instrumentforv.) Varamann Jytte Christensen (uniformsforv.), Varamann Sven Magne Larsen (permisjon høsten 2010), Varamann Else Brit Væting (høsten 2010 og hele 2011).

Aktiviteter: 7.1.11: TVK var invitert til menighetshuset for å spille jula ut og tømme kakeboksene. Under arrangementet overrakte leder Thom Torgersen vår gave på kr. 7.000,- til orgelkomiteen v/ sogneprest Pål Laukvik (overskuddet vårt fra siste kirkekonsert). 2. og 23.2.11: Gruppeøvelser disse dagene hvor grupper øvde fra 1800-1930. Deretter samlet korps fra kl. 1930-2200. 12. og 13.2.11: Seminar på Roligheten skole hvor dirigent Karl Alfredsen delte korpset inn i grupper begge dagene. 8.4.11: Vi var invitert av Maxi Sing til deres vårfest på menighetshuset. TVK holdt gevister til lotteriet (som ga kr. 8.000,-) og Maxi Sing for maten. Det var mange tilhørere og vi spilte en fin konsert. 13.4.11: Under Karl Alfredsen fravær dirigerte Dag Lothar Kanestrøm oss på øvelsen. En veldig positiv og lærerik kveld med en ung dyktig dirigent. 1.5.11: Konsert hos Frelsesarmeen, Arendal med 120 tilhørere. En bra konsert som ble en fin opplevelse for publikum. 8.5.11: Øvelse i Tromøyhallen med Distriktsveteranene med Karl Alfredsen som dirigent. 17.5.11: Hele 20 musikanter fra TVK stilte opp i barnetoget i Arendal med Distriktsveteranene (43 tilsammen). På ettermiddagen stilte 17 musikkanter opp på Hove for å spille i barnetoget der. 15 fra TVK, en fra TSMK og en fra AUMK. 1.6.11: Siste øvelse før sommerkonserten på Bjellandstrand ble holdt i hagen til Marianne og Torgeir Ringvold. Her testet vi bl.a. nytt lydanlegg. 5.6.11: Sommerkonsert på Bjellandstrand gård i fint sommervær og masse publikum. En av musikkantene våre, Helge Karlsen hadde giftet seg og han og fruen fikk overrakt blomster og gratulasjoner. Vertskapet fikk også blomster. Etter konserten spiste vi på stedets restaurant med våre respektive. En hyggelig måte å avslutte sesongen på. 31.8.11: Første høstøvelse. 7.9.11: Øvelse/medlemsmøte for å diskutere høstens program og gjennomføring. 14.9. og 19.10.11: Gruppeøvelser med Karl Alfredsen som delte korpset inn i grupper fra kl. 1800-1930 og resten av korpset samlet fra 1930-2200. 21.10.11: Vi fikk anmodning fra Tromøy Historielag om å spille på Tromøybroa ved 50 års markeringen. Vi var sju medlemmer i TVK som hadde vært med og spilt under åpningen av broa for 50 år siden! I regn og vind - som det også var for 50 år siden - spilte vi ved Brones - "Anchors awaight". Denne spilte også TSMK under åpningen. Finn Thorstensen fortalte, for de mange fremmøtte, hvordan det var å spille der for 50 år siden. Etter denne markering arrangerte historielaget mimrekveld med lysbilder fra byggearbeidet. Folk fra Vegvesenet og andre som hadde vært med på byggingen av broa, bidro også. Finn Thorstensen mimret også her - litt mer om åpningsdagen som musikant i skolemusikken. TVK spilte to marsjer til slutt. Et artig arrangement. 29. - 30.10.11: Seminar på Revsnes hotell, Byglandsfjord, hvor Karl Alfredsen instruerte korpset i grupper. For gruppene som hadde fri, hadde han laget oppgaver med notelæring. Premieutdeling om kvelden. Noen av ledsagerne var med, så alt var både koselig og lærerikt. 26.11.11: TVK holdt konsert i Foajeen i Arendal kulturhus med heller få publikummere. En grei konsert. 4.12.11: TVK hadde invitert Frelsesarmeens hornorkester til julekonsert i Tromøy menighetshus. Begge spilte sine konserter og vi var fornøyd med vår. Ikke så mange publikummere, men kollekten på kr. 4.400,- ble delt mellom begge korps. 14.12.11: Tradisjonell spilling på Færvik BOS og Tromøy BOK.

 

2012

Årsmøtet avviklet 16.1.13. Styret for 2012: Leder Finn Thorstensen (+ PR-Kontakt), Nestleder/sekretær Ann Kristin Alvik, Kasserer Marianne Ringvold, Styremedlem Astrid Larsen (instrumentforv.), Styremedlem Jytte Christensen (uniformsforv.), Varamenn Helge Nilsen og Else-Brit Væting.

Aktiviteter: 6.1.12: Vi var invitert til menighetshuset for å spille konsert og være med på kakebokstømming. 11.1.12: Øvelse/medlemsmøte hvor det ble besluttet at vi ikke skal bruke slips til vår uniform. 11. og 12.2.12: Seminar på Roligheten skole hvor korpset ble delt inn i grupper og dirigent Karl Alfredsen instruerte alle. Fint for oss, men slitsom for Karl. 29.2.12: Notekomiteen hadde innkalt til dugnad og 11 medlemmer ryddet godt opp i notearkivet. 14.3.12: Vi hadde invitert Nidelv Janitsjar på øvelseskveld hvor vi spilte for hverandre. Nidelv var 16 musikanter, men vi hadde felles trommeslager, Hans Christian "Basse" Andersen. Vi koste oss med kaffe, kaker og lotteri. 28.4.12: Gruppeøvelser som Karl Alfredsen instruerte. 1.5.12: Tradisjonen tro holdt vi konsert hos Frelsesarmeen i Arendal. Deres eget korps deltok med egen konsert. 4.5.12: I anledning skoleskipet "Christian Radich" gjester Arendal og hadde tur med eldre fra hele kommunen, var vi invtitert til å holde en konsert på Tyholmen brygge da skipet la til kai igjen. Det var også noen fra andre veterankorps med oss. Et populært tiltak for de eldre ombord. 12.5.12: Arendal kommune hadde bygget ny utescene på Kanalplassen og det var TVK som skulle innvie den. Mange publikummer fikk overvære en god konsert. Vi fikk god pressedekning før og etter konserten i Agderposten og Arendals Tidende. Etter konserten samlet vi oss med ledsagerne for sommeravslsutning på Peppes Pizza. 17.5.12: Etter to øvelser deltok også i år TVK med flest musikanter i barnetoget i Arendal med Distriktsveteranene. Karl Alfredsen hadde det musikalske ansvar. 3.6.12: Gjennomførte kirkegårdskonsert ved Tromøy kirke med mange publikummere. Konferansier var Arvid Siqveland som gjorde en utmerket jobb. Konserten fikk god pressedekning før konserten i Arendals Tidende og TS-avisen, samt pressedekning etter konserten i Arendals Tidende. Kollekt ble på kr. 4.700,- som vi ga til "Piano-fondet" i Tromøy kirke. En "storsjekk" ble overrekt menighetsrådets leder Anne Vartdal under vår kirkekonsert den 11.11.12. 6.6.12: Vi avsluttet vårsesongen med konserter ved Færvik BOS og Tromøy BOK for et alltid lydhørt publikum. 29.8.12: Oppstart av høstens øvelser. 2.9.12: Vi hadde avsatt dagen til konsert og informasjon på TromøyDagen, arrangert av Tromøy Frivilligsentral. Pga for få påmeldinger av lag/foreninger, ble arrangementet avlyst. 2.9.12: Øvelse/medlemsmøte med pizza. Eget referat. 2. - 4.11.12. Vi dro til Daftö ved Strømstad, Sverige sammen med ledsagere. Vi hadde leid HaugenBuss med Harald Haugen som sjåfør. Vi tok ferge Sandefjord - Strømstad på fredagen og Moss - Horten hjem søndag. Vi ble innlosjert i fine campinghytter, 4 personer på hver. Karl Alfredsen skulle instruere alene hele helgen og korpset ble delt i to grupper. Den ene gruppa som hadde fri, ble kjørt i buss til Nordby-senteret for innkjøp. Lørdag kveld sosialt samvær i egne lokaler og med quiz + premieutdeling til det beste laget. 11.11.12: Kirkekonsert i Tromøy kirke med bare tromøyfolk som sanggjester; Jane Minde Høst, Hildeborg Lund, Thorleif Overhalden sammen med vår dirigent Karl Alfredsen. Opptreden av vår egen gruppe, "Pockettrompetene" (Rune Holanger, Dagfinn Knudsen, Asbjørn Christensen og Torgeir Ringvold) som imponerte. Konferansier var Alf Dønnestad og kirken var nesten full med 240 personer. Vi fikk mye skryt etter konserten. God pressedekning i Agderposten og Arendals Tidende før konserten og Arendals Tidende etter konserten. 21. og 28.11.12: Under Karl Alfredsens ferie dirigerte vår egen Jens Ludvig Andersen oss med et smil og i god takt. 19.12.12: Tradisjonen tro spilte vi julesanger på Færvik BOS og Tromøy BOK. En fin avslsutning på høsten.

 

2013

Årsmøte avviktlet 16.1.13. Styret for 2013: Leder Finn Thorstensen, Nestleder/kasserer Marianne Ringvold, Sekretær Sven Arild Hansen, Styremedlem Merete Lillejord (materialforv.), Styremedlem Ann Kristin Alvik (uniformsforv.), Varamenn Helge Nilsen og Astrid Moen.

Viktige vedtak: Årsmøtet vedtok at korpset skulle ha egen PR-Kontakt og WEB-ansvarlig (for hjemmesiden), begge velges for 2 år av gangen. 

Aktiviteter: 4.1.13: Vi var invitert til menighetshuset for å spille konsert og tømme kakeboksene. 16.1.13: Årsmøte og medlemsmøte. 5.3.13: Vår tidligere dirigent Torstein Frick Jobsen døde. 10.3.13: Vi var invitert av Stokken Veterankorps til Eydehavn skole for å spille konsert under arrangementet "Syng med oss". Her deltok også koret "Kikhosten" og Filadelfiakoret fra Eydehavn. Vi spilte også sanger hvor publikum sang med. 13.3.13: Etter ønske fra familien, spilte vi i Torstein F. Jobsens begravelse i Tromøy kirke. Vi åpnet med "Ut mot havet" og avsluttet med "Kjærlighetsvisa". Finn Thorstensen holdt en god og innholdsrik minnetale på vegne av korpset. Torstein var vår dirigent i 15 år og en av initiativtakerne til jubileumskorpset som etter hvert ble TVK. 3.4.13: Under Karl Alfredsens fravær var Dag Lothar Kanestrøm vår dirigent. En trivelig og lærerik kveld. 16.4.13: Vi var invitert til Flosta Janitsjar til deres øvelseskveld på Flosta skole. Vi spilte for hverandre i vanskelige lokaler hvor all "ulyd" kom frem. En hyggelig kveld med kaffe, kaker og loddsalg og vi fikk hilse på deres nye dirigent Kari Ingelsrud. 28.4.13: En god ekstraøvelse/seminar på Roligheten skole hvor 20 personer møtte + dirigent. Det ble servet pizza. 1.5.13: Vi spilte i Frelsesarmeen, Arendal, som iflg møteleder var for 11. gang. Også armeens orkester deltok. 8.5.13: Vi ble spurt av Arendal kommune til å spille ved "Minnebautaen" på Houens plass i Arendal under minnemarkeringen på frigjøringdagen. Pga kraftig regn foregikk spillingen vår og fylkesmann Øystein Djupedals tale inne i Trefoldighetskirken. Kransepåleggelsen foregikk ved bautaen. Korpset mottok kr. 5.000,- for jobben. 12.5.13: Vårkonsert utenfor Arendal Catering, Hove, i fint vær. Mange turmennesker stoppet opp og koste seg under konserten. 17.5.13: Denne gang var det 16 musikanter fra TVK som spilte med Distriktsveteranene i barnetoget i Arendal. Linda Christensen var musikalsk leder og Finn Thorstensen hadde som vanlig gjort en god forberedende jobb og fått med 39 musikanter. På forespørsel stilte også 15 musikanter fra TVK på Hove og spilte i barnetoget der. 23.5.13: TVK v/ leder støttet oppropet for nye øvings- og prduksjonslokaler for musikk i Dauholla. 9.6.13: Sommerkonsert på Slåttøya, Tromøy, i nydelig sommervær. Vel 200 besøkende var kommet for å høre oss sammen med våre gjester, Arendal Byorkesters Tubaensemble og sangsolist (med oss) Espen Holm. Hans Christian "Basse" Andersen var vår trommeslager i tillegg til å være en dyktig konferansier. 12.6.13: Spilte på Færvik BOS og Tromøy BOK hvor vi alltid er velkomne. 15. - 16.6.13: Inviterte Rune Holanger og Karl Alfredsen hele korpset med ledsagere på "blåtur". Vi var 28 som dro med buss vestover. Første stopp var ved Søgne zooligiske og gelogiske museum. Deretter var det byvandring i Mandal med verdens beste pizza. Det var musikkstevne der så det var mye musikk å høre i hele byen. Lørdag kveld samlet Mariann og Rune Holanger alle til grilling på deres hytte i Harkmark hvor vi hadde en uforglemmelig kveld i øs pøs regn, trygt forvart under en stor presenning. Noen overnattet hos Mariann og Rune, mens resten ble fordelt på hytta til Karl A og Solveig Walvik på Lyngøy og på Skagerak Feriesenter. Etter frokost søndag bar det til Høllen i Søgne på båttur til Ny Hellesund og kystfortet på Helgøya. Turen ble avsluttet med middag på Høllen Brygge før vi dro hjem etter en trivelig helg. 28.8.13: Startet høstens øvelser. Godt fremmøte, men ingen nye medlemmer. Tre trompetister hadde konvertert og spiller trombone! 2.9.13: Dugnad hvor notekomiteen sorterte noter, mens resten flyttet våre eiendeler fra fellesrommet med Torungen Storband til "eget" nytt rom (delt med TSMK) og eget "stolrom". 19.9.13: Konsert i Arendal kulturhus, Foajeen, med masse pubikummere på plass. Dirigent Karl Alfredsen styrte også musikkanlegget i tillegg til å være konferansier. Denne dagen hadde våre trombonister, Astrid Moen, Ellen Øygarden og Arne Mork sin konsertdeby. Konserten fikk mange gode tilbakemeldinger, bl.a.: "Dette var den konserten - av alle korpskonserter - som hadde spilt mest publikumvennlig og god musikk". Dette ble en hyggelig lørdagsettermiddag for publikum, korpsmedlemmer og dirigent! 9. - 10.11.13: Seminar på Bokhotellet Lyngørporten. Instruktører første dag var med Siri Jørgensen (flis), Roar Marcussen (trompet) og Karl Alfredsen (grovmessing). Søndag fellesøvelse med Karl som utrettelig dirigent med stålkontroll på den musikalske delen av seminaret. Seminaret var også sosialt vellykket etter godt forarbeid fra Finn Thorstensen hvor de fleste antageligvis best vil huske smalahove-festen på kvelden. 26 musikanter og 9 ledsagere deltok. Ledsagerne fikk egen båttur til Lyngør under ledelse av Arild Kloster-Jensen. 24.11.13: Vi arrangerte høstkonsert i menighetshuset hvor 70 publkummere var på plass ved start av konserten. Det var korpsets egen Asbjørn Christensen som ledet hele arrangementet i tillegg til alle forberedelser og PR-arbeid med kreative plakater han hadde laget. En svært fornøyd dirigent takket alle for vel utført konsert. 18.12.13: Vi spilte julesanger på Færvik BOS og Tromøy BOK.

 

2014

Årsmøtet avviklet 29.1.14. Styret for 2014: Leder Bodil Koveland, Nestleder/styremedlem Torill Berg, Kasserer Marianne Ringvold, Sekretær Sven Arild Hansen, Styremedlem Merete Lillejord (materialforv.) Varamenn Astrid Moen (uniformsforv.) og Ellen Øygarden.

Viktig vedtak: Årsmøtet vedtok at leie av korpsets instrumenter ble øket til kr. 600,- for eksterne, men beholder kr. 200,- i leie til egene medlemmer. Etter forslag fra Rune Holanger ble det nedsatt en komite som utarbeider en strategiplan for rekrutering av nye medlemmer: Flg. ble valgt: Rune Holanger (leder), Sven Magne Larsen og Torgeir Ringvold. Rune Holanger fremmet også forslag på å endre navn til Tromøy Seniorkorps, Tromøy Generasjonskorps eller Tromøy Janitsjarkorps. Ingen av forslagene førte frem. Årsmøtet vedtok (utenfor sakslisten) med flertall at jubileumsturen skulle gå til Bremen, Tyskland, i 2015.

Aktiviteter: 4.1.14: Vi var invitert til menighetshuset for å holde konsert under "kakebokstømmingen". Spillingen var litt preget av at dette var første gang vi spilte på nyåret, men blant venner blir vi alltid godt mottatt. 30.1.14: I anledning Alf Prøysens 100 års dag som skulle feires 23.7.14 på Tromøy, hadde Tromøy Historielag anmodet TVK om å holde konsert på Flademoen. Et godt arbeid av Karl Alfredsen, Finn Thorstensen og Dagfinn Knudsen hadde de klart å "tromme sammen" et stort Prøysen-korps på ca. 30 musikanter. 20 fra TVK, mange fra Flosta Janitsjar + noen fra Arendal Veterankorps, Frelsesarmeens hornorkester og Arendal Byorkester var vi klare for vår første øvelse. Musikalsk leder var Karl Alfredsen. 12.2.14: Korpsbesøk fra Flosta Janitsjar og Stokken Veterankorps hvor vi spilte for hverandre og koste oss med kaffe, kaker og lotteri. En hyggelig kveld - også med eget referat på vår hjemmeside. 12. og 19.3.14: Under Karl Alfredsens ferie dirigerte Siri Jørgensen oss. Samtidig inngikk vi kontrakt med Siri som ny dirigent fra høsten 2014. 27.4.14: Olsens Handelsgsartneri på Kongshavn, Tromøy, hadde anmodet TVK om å spille under hans "Åpen Dag"-arrangement. Vi stilte opp i fint vårvær og holdt 2 konserter med masse folk tilstede. En fornøyd gartner ønsket oss velkommen tilbake neste år og delte ut en blomst til alle musikanter. I tillegg var vårt honorar på kr. 3.000,-. 10.5.14: Arendal Veterankorps hadde invitert alle andre "veteraner" til korpssamling i Arendal sentrum med konserter på Kanalplassen. Her deltok i tillegg til oss og vertskapet; Stokken Veterankorps, Nidelv Janitsjar og Flosta Janitsjar. Alle korps holdt hver sin lille konsert og til slutt hadde vi fellesnummer. Tilsammen deltok 120 musikanter som var en opplevelse for mange publikummere. Arendals ordfører Einar Halvorsen takket med varme ord etter dagens musikalske opplevelse og delte ut blomster til alle dirigentene og konferansier Karl Johan Emanuelsen. 14.5.14: Konsert ved Færvik BOS og Tromøy BOK med bl.a. 17. mai sanger. 28.5.14: Siste øvelse med dirigent Karl Alfredsen som fikk overrakt blomster og gavekort på kr. 2.000,- til Arendal kulturhus. En slik enkel avslutning satte han pris på. 1.6.14: I fem år på rad har TVK hatt sommerkonserter på forskjellige steder på øya. Årets konsert ble holdt på Amfiet, Hove, til ære for Hoves Venner og alt arbeid de har utført på den vakre halvøya. Ca. 1.000 publikummere var møtt opp. Vi hadde invitert gjester for å delta i konserten, Haraldsguttene - Arendals eldste boyband med dirigent Leif Rino Müller, TSMK med dirigent Dag Lothar Kanestrøm og Torungen Swingkapell. TVK overrakte gaver til Hoves Venner - 40 T-skjorter, sponset av Wittusen & Jensen, samt div. arbeidshansker. Tidligere leder, Håkon Bergh, takket for gaven og orienterte om deres arbeide i løpet av 11 år. Dette var Karl Alfredsens avskjedskonsert som dirigent etter åtte års virke. Hele arrangementet ble ledet av Randolph Endresen som konferansier. En fornøyelig - men kanskje litt for lang konsert. Men folk hygget seg i strålende sommervær med variert sang og musikk. 20.7.14: Siste øvelse for "Prøysen-korpset". 23.7.14: Markering av Alf Prøysens 100 års dag, jfr. notat 30.1.14. Med masse publikum tilstede, spilte vi mange av Prøysens viser. Også Anne Gundersen, 14 år gammel fra Skare, sang flere prøysenviser akkompagnert på keyboard av Hans Inge Fagervik. 27.8.14: Første øvelse med ny dirigent, Siri Jørgensen. Her møtte også sju nye medlemmer :-)) 25.10.14: Vår første konsert med Siri Jørgensen som dirigent ble holdt på Arendal kulturhus, Foajeen. En vellykket konsert med et begeistrert stort publikum! Denne gang hadde vi med oss Agder Brass som spilte sitt program de skulle bruke under konkurranser i Stavanger og NM i Bergen like etter. Under ledelse av sin dirigent Ola Balstad fremførte de en konsert på et høyt nivå. En flott ettermiddag med hyggelige tilbakemeldinger til dirigenter og korps. 7.12.14: Gjennomførte vi en vellykket førjulskonsert i Tromøy kirke med 172 tilhørere. Vi hadde med 14 år gamle sangsolist Anne Gundersen, Skare, på noen sanger, samt at hun sang solo med Thor Vartdal på piano. Med oss var også Tove Nylund som spilte solo med oss på sopransax - litt av en opplevelse. Konferansier var Linda Christensen som ledet oss gjennom konserten på en utmerket måte. Asbjørn Christensen hadde regien på arrangementet og Siri Jørgensen med sin trygge musikalske ledelse. 17.12.14: Korpset ble delt i to grupper ledet av Jens Ludvig Andersen og Rune Holanger - fordelt til Færvik BOS og Tromøy BOK. Begge steder ble det spilt de gode gamle julesangene.

 

Ajourført 13.2.2015. Finn Thorstensen/WEB-ansvarlig

   
 

 

 

Tromøy Veterankorps, Skilsøveien 238, 4818 Færvik. Organisasjonsnummer 983904092