Tromøy Veterankorps
Tromøy Veterankorps
 • Om TVK    • Aktiviteter    • Musikkprogram i Øvelsesmappa    • For medlemmer    • Styret    

 

 

   Aktiviteter
    - Spillekveld med Stokken Veteran 30.03.22 - Stuenes
    - Olsens Gartneri 24.04.22
    - Tur til Gdansk pinse 22
    - Spillekveld med Flosta Janitsjar
    - 14. - 15. oktober Seminar
    - Julemesse i Tromøyhallen
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 

 




Tur til Gdansk pinse 22
 

Tromøy Veterankorps Pinsa 3.-6. juni 20.08.22

Endelig skulle vi gjennomføre tur med TVK. Dette var planlagt våren 2020, men ble som kjent avlyst på grunn av utbrudd av Pandemi. Det var derfor glade musikanter som endelig kunne sette kursen mot Polen, med nesten full besetning.

Reiseleder Jan Atle hadde funnet et flott Hotell til oss midt i Gdansk sentrum, med tilgang til det meste. Bra hotell med god mat og drikke. En Oase i bakgården ble samlingspunktet.

Vi hadde ikke instrumenter med denne gangen på grunn av for store kostnader forbundet med dette, og tror de fleste var helt fortrolig med det.

Vi hadde en flott dag med omvisning i den gamle bydelen med en hyggelig norsktalende guide, hun var Polsk, men hadde studert norsk i Norge. Vi endte opp i den flotte Mariakirken hvor vi også fikk masse interessant informasjon.

Første kvelden var det bestilt bord på en restaurant nær kanalen. Nydelig mat hvor alle var samlet. En vellykket kveld.

Andre kveld var det også bestilt bord, hvor vi hadde bestilt felles mat og det ble bedt om vann på bordene. Her ble det nok noe misforståelse, ingen fikk bestilt drikke, og vi ble servert et stykke innbakt fisk uten tilbehør. De fleste fikk seg litt å drikke etter hvert. En kveld vi husker.

Siste dagen var utflukt til Sopot hvor vi tok ferge ut. Fin båttur hvor vi passerte Verftet hvor Lech Walesa arbeidet. Dagen disponerte vi selv og vi ble nokså spredt i området. En flott dag ved sjøen i fint vær. De fleste tok drosje hjem. Middagen disponerte vi selv.  

 

Covid 19 innhentet oss andre dag på turen. Først ble Finn syk, deretter Ellen. Etter hjemkomst var flere av medlemmene syke, inkludert dirigenten og sommerens konsert måtte avlyses igjen.

Covid 19 har i stor grad rammet korpsets aktiviteter i to år, så vi får håpe vi nå går en bra høst i møte.

 

 

Tromøy Veterankorps, Skilsøveien 238, 4818 Færvik. Organisasjonsnummer 983904092